woensdag 14 september 2011

Deze week in Familie!

Woensdag 14 september
Marie-Rose wordt tijdens het proces opgeroepen om te getuigen. Hoewel de procureur haar het vuur aan de schenen legt, weigert Marie-Rose haar schoonzus af te schilderen als een monster. Ook Jan moet een getuigenis afleggen en hij laat zich door de procureur verleiden om enkele sneren te geven aan de rijke tak van de familie. Peter en Dirk achten het mogelijk dat er een link is tussen de sabotage van Peters wagen en de brand bij Van den Bossche Electronics. Roos is terug een wrak na een nachtje in de Copa en ze reageert heel emotioneel op een onschuldig grapje van Maarten. Trudy regelt voor Jelle een bezoekje aan zijn papa in het ziekenhuis.

Donderdag 15 september
Pierrot is opgelucht dat zijn getuigenis achter de rug is en hij probeert zich niet te veel aan te trekken van wat er in de pers over het proces verschijnt. Peter is teleurgesteld omdat hij geen sporen vindt die de onschuld van tante Rita kunnen bewijzen. Hij probeert zijn denkoefening uit te leggen aan de bomma. Nico begint met het plaatsen van de nieuwe tegels in Miekes badkamer. Veronique probeert een uitnodiging te versieren voor de Antwerp Fashion Night. Linda vindt het lief dat Trudy zich bekommert om Bart en de kinderen. June heeft het er steeds moeilijker mee dat ze haar privacy kwijt is nu de kantoren van Van den Bossche Electronics ondergebracht zijn in de loft. Roos kan Hanne voor één keer op een positieve manier verrassen.

Vrijdag 16 september
De spanningen tussen Peter en June lopen op omdat ze in hun loft geen privacy hebben sinds de kantoren van Van den Bossche Electronics er gevestigd zijn. Advocaat Balencourt verbiedt Pierrot om nog naar de rechtbank te komen, maar dat is buiten de procureur gerekend die hem oproept om meer te vertellen over de relatie tussen zijn moeder en Rob. Peter achterhaalt dat er geknoeid is met het verslag van de autogarage en dat er bij het ongeval van Trudy wel degelijk kwaad opzet in het spel was. Hanne ontdekt dat Roos pillen neemt om het nachtwerk beter aan te kunnen. Nico gedraagt zich nogal familiair in het appartement en Trudy lijkt dit zelfs in de hand te werken. Axel heeft een fantastische verrassing in petto voor Veronique.


Bron: bloggen.be/vtm


Geen opmerkingen:

Een reactie posten