maandag 4 juli 2011

Mario Vandecaveye - Patrick Vandersande


Mario Vandecaveye
Mario heeft lang in Italië gewoond. Hij stond er aan de leiding van het modehuis 'Linea Veronica'. Wanneer Veronique beslist terug het zakenleven in te stappen, bloeit er iets moois tussen hen. Ze besluiten de hoofdzetel naar België te verhuizen. Samen ontwerpen ze modieuze kledingslijnen en organiseren ze enkele succesvolle modeshows. Mario en Veronique hebben inmiddels ook een zoontje, Cédric.
De relatie met Veronique verloopt met ups en downs. Ze leven momenteel gescheiden, nadat Mario eerst een kortstondige relatie had met Trudy en nadien samen woonde met Jennifer Verjans, een beloftevolle maar gewiekste ontwerpster. Het is duidelijk dat Mario en Veronique niet met maar ook niet zonder elkaar kunnen.

bron: vtm.be/familie


Patrick Vandersande (1971) is een Vlaamse acteur.
Hij acteerde in verschillende Vlaamse series zoals De Kotmadam en Zone Stad. Sinds 2003 vertolkt Patrick de rol van modeontwerper Mario Vandecaveye in de soap Familie. In november 2010 kwam er onverwacht een einde aan zijn rol in de soap.
Hij heeft een relatie met Annemieke en in 2007 werd hij vader van een dochtertje. In 2010 had hij een gastrol in de vtm serie Dag & Nacht: Hotel Eburon.

bron: wikipedia.org
Mario Vandecaveye

Geen opmerkingen:

Een reactie posten