vrijdag 15 juli 2011

Axel - Bram Van Outryve

Axel is een jonge zelfbewuste hedendaagse man. Hij heeft modeacademie gevolgd en is dus een jonge ontwerper. Hij is realistisch, geen dromer. Wat niet wil zeggen dat hij geen ambitie heeft, integendeel. Hij wil vooruit en heeft er ook het talent voor. Hij kent de stiel en weet dat er velen geroepen zijn, maar weinigen uitverkoren.
De weg is lang en er zijn vele manieren om op een leuke wijze je brood te verdienen binnen dit werk. Hij is voornamelijk opgegroeid bij zijn moeder, Caroline. Hij heeft een normaal contact gehad met zijn vader, zoals dit bij een gescheiden koppel normaal is. Axel heeft altijd geweten dat Gilbert de vaste minnaar van zijn moeder was. Ze hebben door toedoen van Gilbert zeker nooit iets te kort gehad.

Bram Van Outryve is een Vlaamse acteur.
Hij studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Gent, maar faalde in zijn eerste jaar. Hij vertolkte de rol van Rik in de film De laatste zomer uit 2007 van Joost Wynant. Van september 2009 tot juni 2010 vertolkte Van Outryve de rol van Tim Klaerhout in de telenovelle David. Hij speelde ook enkele gastrollen in programma's als Flikken (Juri Goffin), Spoed, Vermist II, Dag & Nacht: Hotel Eburon (Kasper) en Aspe (Joris Gijs).

Verder is Van Outryve ook muzikaal actief. Tot 2006 was hij de leadzanger van NiNA, daarna werd hij leadzanger bij de band Fosco. In 2010 nam Bram samen met TatYana Storm het duet 'Mijlenver' op. Dit nummer is terug te vinden op TatYana's album 'Voor altijd'. Sinds 2011 neemt hij de stem van de legendarische kangoeroe Walibi voor zijn rekening voor de 4D film en The Music Battle Show in Walibi Belgium.

Van mei 2011 tot september 2012 speelt Van Outryve in Familie de rol van mode-ontwerper Axel De Meester. Nadien is hij te zien in Deadline 14/10



Bron


Axel
Voor het laatst bewerkt op 16 februari 2013.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten