dinsdag 5 juli 2011

Marie-Rose De Putter - Martine Jonckheere


Marie-Rose
Ze is een goedhartige vrouw die haar kinderen, kleinkinderen en familie heel erg belangrijk vindt. Wanneer er iets loos is, zal ze steeds proberen beide partijen te verzoenen. Toch is zij niet geliefd door alle familieleden en wordt zij niet door iedereen beschouwd als een échte Van den Bossche. Marie-Rose vond de perfecte liefde in zakenman Matthias Moelaert, maar deze relatie hield geen stand omwille van Matthias’ leugens.
Marie-Rose is de ex-vrouw van Guido Van den Bossche en de moeder van Peter en Véronique. Na een helikoptercrash in 1998 verdween Marie-Rose, maar keerde na geheugenverlies terug in mei 2005.
bron: vtm.be/familie

Martine Jonckheere (Roeselare, 19 november 1956) is een Vlaamse actrice. Jonckheere heeft in zeer veel televisie-programma's meegespeeld. Ze is sinds 1979 getrouwd, maar heeft geen kinderen.
Begin juni 2006 kondigde Jonckheere in de media aan dat ze aan borstkanker lijdt. Martine Jonckheere besloot om (tijdelijk) te stoppen met de opnames voor Familie, om in behandeling te kunnen gaan. Eind juli 2006 maakte de actrice bekend dat ze aan de beterhand is. Ze hervat haar opnames voor de serie Familie. In 2008 deed ze ook mee aan Sterren op de dansvloer samen met Arman Eranosjan.
Ze is de zus van Carmen Jonckheere, die in 1992 overleed aan kanker.


bron: wikipedia.org

Marie-Rose De Putter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten