zaterdag 2 juli 2011

Victor Praet - Robert de la Haye


Victor Praet
Victor is een uitmuntend chirurg die benoemd is tot algemeen diensthoofd. Dat is absoluut niet naar de zin van dokter Paul, die tot dan de spoed ad interim heeft geleid en dus een promotie aan zijn neus voorbij ziet gaan.
Hij profileert zich vanaf dag één als een keiharde kerel, die vastbesloten is om de spoedafdeling helemaal naar zijn hand te zetten en die niets of niemand spaart. De vrouw van Victor is vroeger overleden op zijn operatietafel, en daar heeft hij het nog steeds moeilijk mee. Even leek Victor te ontdooien tijdens een kortstondige relatie met Leen, maar al snel werd hij opnieuw het strenge diensthoofd die het ziekenhuis met harde hand leidt, en werk en privé strikt gescheiden wil houden.
bron: vtm.be/familie


Robert de la Haye (Heerlen, 3 juli 1965) is een Nederlands acteur.
Na zijn vwo studeerde hij aan de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen. Nadat hij in 1990 was afgestudeerd, speelde hij tien jaar in theatervoorstellingen bij onder andere het Raamtheater in Antwerpen en het Speeltheater Gent.
Zijn zus Mylene de la Haye is een bekende presentatrice. Robert de la Haye is getrouwd met Thuis-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck, met wie hij een zoon heeft.
Op televisie speelt hij in series in zowel Nederland als België.


bron: wikipedia.org
Victor Praet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten