maandag 4 juli 2011

Mathias Moelaert - Peter Bulckaen


Matthias Moelaert

Hij is een knappe, welgestelde zakenman die eigenaar was van een scheepswerf en transportbedrijf. Hij is aimabel, rustig en introvert, maar een noeste werker en een bezige bij. Hij heeft een natuurlijke leiderschap meegekregen en dankzij zijn opvoeding verstaat hij de kunst om zich in alle lagen van de bevolking te kunnen ophouden, zonder uit de toon te vallen.
Matthias is nooit getrouwd en heeft geen kinderen, maar kreeg een relatie met Marie-Rose. Hij overlaadde haar al gauw met dure geschenken en snoepreisjes. Marie-Rose hield in het begin de boot wat af, maar gaf na een tijdje wel toe aan haar gevoelens. 

Op het ogenblik dat de familie Van den Bossche een holding wilde beginnen, wilden ze ook zijn bedrijven daarin opnemen, maar al gauw bleek dat zijn scheepswerf diende te verkopen om genoeg geld vrij te maken zodat VDB F@C (modebedrijf) kon opkopen. Dit met enige tegenzin. 

Na enkele jaren getrouwd te zijn met Marie-Rose, begon hun huwelijk stroef te verlopen. Na de "dood" van Bart, bood hij troost aan Trudy. De twee voelden meer voor elkaar, en eindigden samen in bed. 

Op heden is Mathias verloofd met de dochter van zijn ex-vrouw, Véronique Van den Bossche. Ze zullen in het voorjaar van 2017 trouwen. 


Peter Bulckaen

Peter Bulckaen (Geluwe, 9 september 1965) is een Vlaams acteur. Hij is vooral bekend als agent Max in de serie Wittekerke. Hij acteerde in verschillende Vlaamse televisieseries, zoals: Postbus X, Caravans, De wereld van Ludovic,Heterdaad, De Jacques Vermeire Show, Twee straten verder, F.C. De Kampioenen, Flikken, Witse, Aspe, Zone Stad, De Rodenburgs (Eric Stoops) (2009) en Grappa. Ook acteert hij in films, zoals: Er was eens...Luna en de film Buitenspel.
Sinds 2008 speelt hij de rol van Mathias Moelaert in de vtm-soap Familie en sinds 2009 speelt hij ook de vergeetachtige clown Sollie in de ketnetreeks Dobus van Studio 100. Hij speelde in 2010 ook een gastrol als politieagent in Hallo K3!
Bulckaen is getrouwd en heeft drie kinderen: een dochter en twee zonen.


 Bewerkt op 29 april 2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten