zaterdag 9 juli 2011

Arianne Balencourt - Lore Dejonckheere


Arianne
Arianne is de dochter van meester Balencourt, al jaren de huisadvocaat van de familie. Wanneer haar vader een professionele stap opzij zet, wordt zij door hem voorgesteld als zijn opvolgster bij Van den Bossche Electronics. Een logische keuze, want Ariannes specialisatie is bedrijfsrecht.
Arianne is 28 jaar en vrijgezel. Later wil ze wel een vaste relatie, maar momenteel probeert ze zoveel mogelijk van het leven te genieten. Ze heeft enkele goede vrienden, waarvoor ze door het vuur zou gaan. Nieuwe vriendschappen opbouwen is niet gemakkelijk voor Arianne; ze komt bij een eerste contact nogal afstandelijk over. Arianne is sportief, ze is marathonloopster.
bron: vtm.be/familie


Lore Dejonckheere (Roeselare, 30 juni 1981) is een Vlaams actrice. In 2004 beëindigde ze haar opleiding aan het Herman Teirlick Instituut in Antwerpen. Ze werkt deeltijds als docente Woord en Toneel aan de Academie voor Woord en Muziekte Wilrijk. Daarnaast speelde ze mee in Spoed als patiënt en later als stagiair-dokter Jana Stevens. Ook heeft ze een gastrol gespeeld in Flikken als advocate Davina Lansknecht. in 2010 speelde ze ook een gastrol in Zone Stad als Isabel.
Momenteel is ze te zien in de vtm-soap Familie als advocate Ariane Balencourt.


bron: wikipedia.org
Arianne Balencourt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten