zaterdag 2 juli 2011

Trudy Tack De Rixart De Waremme - Silvia Claes


Trudy Tack De Rixart De Waremme is van adellijke afkomst. Ze is het kleinkind van de graaf en gravin van Rullingen. Trudy heeft al verschillende relaties achter de rug. Zo is ze lang getrouwd geweest met Peter, waarmee ze samen een dochtertje Louise heeft. De relatie heeft echter niet stand gehouden, door een turbulente periode waarin Trudy verslaafd werd aan drugs.
Ondertussen is Trudy terug de oude, en wordt ze langzaam aan terug de vrolijke flapuit die ze altijd geweest is. Ze gunt Peter zijn geluk met zijn nieuwe liefde June.
bron: vtm.be/familie

Silvia Claes (Aarschot, 16 mei 1976) is een Vlaamse actrice.
Claes heeft in verschillende Vlaamse series en films geacteerd zoals HeterdaadHof van AssisenFilm 1 en Iedereen beroemd!. Sinds 2000 vertolkt Silvia de rol van Trudy Van den Bossche-Tack de Rixart de Waremme in de Vlaamse soap Familie.
Gedurende enkele jaren vormden Silvia en collega-acteur Gunter De Batselier een koppel. Samen hebben ze een zoon, Tommie (geboren op 8 maart 2004). Silvia heeft een oudere zus, Elisabeth (1974) en 2 jongere zussen, Stephanie (1983) en Barbara (1983). Haar jongere zussen zijn een tweeling en acteren eveneens. In de serie Familie speelden zij een tijdje de zussen van Silvia's personage Trudy.
Silvia Claes nam in het najaar van 2007 deel aan het nieuwe vtm-programma Ranking the Stars, dat gepresenteerd werd door Sergio.

bron: wikipedia.org
Trudy Tack De Rixart De Waremme

Geen opmerkingen:

Een reactie posten