woensdag 6 juli 2011

Linda Desmedt - Hilde Van Wesepoel

Linda

Linda heeft een sterk karakter en dat is ook nodig met een man als Jan. Linda weet dan ook van aanpakken. Dat bewees ze door op haar eentje de woonkamer te renoveren en het huwelijk van Mark te organiseren terwijl ze in het ziekenhuis lag. Linda beviel wat later van een zoontje Guido. Linda heeft steeds goed gezorgd voor Leen en Maarten en doet dat ook nog steeds voor Guido. Het is soms onvoorstelbaar hoe vergevingsgezind Linda is als het op de fratsen van haar man Jan aankomt, al wordt het haar soms eens te veel en moet ze Jan met zijn beide voeten weer op de grond zetten.
Ze werkte enige tijd als thuisverpleegster, was een tijdje huisvrouw, maar is nu aan het werk in het ziekenhuis als verpleegster.
bron: vtm.be/familie

Hilde Van Wesepoel (Dendermonde, 12 juli 1969) is een Vlaamse actrice.
Hilde Van Wesepoel studeerde in 1998 af aan de afdeling Dramatische Kunst van het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Ze speelde voor- en nadien in diverse musicals.
In 1994 speelde ze een gastrol in Fc De Kampioenen. Sinds 2001 speelt ze de rol van verpleegster Linda De Smet in de soap Familie. Verder is ze lid van de a capella-zanggroep Toesj, bestaande uit drie andere zangeressen en een man diebeatboxt.
Ze is sinds 2008 getrouwd met Hans Verhulst.
bron: wikipedia.org
Linda Desmedt

1 opmerking:

  1. Kom nu al te weten wat er volgende week staat te gebeuren in Familie! www.tevekijker.be/node/597

    BeantwoordenVerwijderen