vrijdag 8 juli 2011

Bart Van den Bossche - Chris Van Tongelen

Bart

Hij is nu een jonge veertiger. Hij was een jonge puber toen zijn ouders Jan en Monique uit elkaar gingen. Vanaf dat moment trok hij zich op aan zijn oudere zus Mieke en keek op naar zijn neef Peter. Toen zijn moeder een relatie begon met Didier De Kunst, begon Bart te revolteren.
Nog terwijl hij informatica studeerde werd zijn vriendin, Brenda, zwanger van een dochtertje Hanne, en meteen werd er getrouwd. Toen hij ging studeren in Amerika kwam het tot een breuk met Brenda.
Terug in België flakkerde de liefde tussen Bart en Brenda weer op. Bart wou er immers zijn voor zijn dochter Hanne. Ze krijgen nog een zoon: Jelle.
De dood van Brenda vormt een dieptepunt in het leven van Bart. Niet veel later raakt Bart zelf zwaar gewond in de brand. Bij zijn revalidatie trekt hij zich op aan de bezoekjes van Trudy. Uiteindelijk resulteert dit in een nieuwe relatie tussen de twee.
Trudy heeft een goeie invloed op hem. Sindsdien kent hij een gelukkig gezinsleven.
Wanneer Technics door de crisis wordt afgestoten, wordt Bart langdurig werkloos en krijgt zijn status een opdoffer. Door een flater verliest hij credibiliteit. Uiteindelijk vindt hij werk als ambtenaar in Brussel bij de federale politie: afdeling computercrime. Hij doet zijn werk graag en geniet weer van het leven.

Chris Van Tongelen

Hij is geboren in Duffel op 4 juni 1968. Hij is een Vlaams (musical) acteur, toneelregisseur, zanger en muziekproducent. Hij heeft een eigen covergroep genaamd B@ng.

Bart Van den Bossche
Update: 11 september 2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten