maandag 4 juli 2011

Mieke Van den Bossche - Caroline Maes

Mieke Van den Bossche

Ze is lief, spontaan, zorgzaam en moederlijk. Daarenboven staat ze steeds klaar voor familie en vrienden.
Spijtig genoeg heeft Mieke nog niet veel geluk gehad in de liefde. Haar eerste grote liefde Leonardo verongelukt, later kreeg ze een zoontje met Marc De Waele. Ook dit sprookje eindigt duister wanneer Marc met hun zoontje in het kanaal rijdt. Mieke herpakt zich en leert Wim Veugelen kennen. Een hardwerkende vakman. Wanneer ze na een miskraam onvruchtbaar wordt, overleeft ook deze relatie niet. Na nog enkele mislukte relaties heeft Mieke het wel gehad met de liefde. Ze blijft liever een tijdje alleen tot zo geheel onverwachts verliefd wordt op de jongere Niko. Mieke begrijpt niet dat ze verliefd kan worden op zo iemand. Vooral het feit dat hij veel jonger is, baart haar zorgen. Uiteindelijk vecht ze er niet meer tegen en geeft ze toe aan haar verliefdheid. Niko is voor haar de ware, dankzij hem evolueert ze naar een sterke, vrolijke vrouw. Dit blijft ook zo na de breuk met Niko. 

Ze is de dochter van Monique & Jan. Ze heeft 1 broer Bart, 2 halfbroers Maarten en Guido en 1 halfzus Leen

Caroline Maes 


Ze is geboren in Lokeren op 20 april 1976 en is een Vlaamse actrice. Caroline studeerde aan de Showbizz school in Oostende.
Caroline groeide als kind op in Sinaai, een gemeente die haar nauw aan het hart ligt naar verluidt. Maar ook Caroline ligt nauw aan het hart van de Senoanairen. Caroline is al enkele jaren getrouwd en met haar man Peter heeft ze drie zonen uit 2001, 2003 en 2007: Arno, Arthur en Daan.
Mieke Van den Bossche
Update: 11 september 2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten