zaterdag 25 mei 2013

Deze week in Familie!

Maandag 27 mei 2013
Mathias en Veronique verrassen Marie-Rose op de ochtend van haar verjaardag, maar de rest van de familie lijkt haar vergeten te zijn. Ook in de Foodbar wordt vandaag feest gevierd, want ze opent voor het gewone publiek. Trudy kan de drukte nauwelijks aan, maar Veronique is van mening dat de Foodbar snel nog meer klanten moet lokken. Liesbeth maakt zich zorgen omdat Arno niets van zich laat horen. Jan is niet tevreden met de schoolresultaten van Guido. Mieke en Linda hebben dan weer moeite met het beleid van de vervanger van Victor.

Dinsdag 28 mei 2013
Bart reageert heftig wanneer Jelle per ongeluk een stoel kapot maakt. Linda pakt Jan aan omdat die onnodig negatief doet over Guido's schoolresultaten. Charlotte heeft hem ondertussen slecht nieuws te vertellen over de zomervakantie. Liesbeth wordt ongerust omdat Benny zich plots anders kleedt. Rita nodigt Patrick uit voor haar housewarming, maar stuit niet op het gewenste antwoord. Trudy vindt met Xelios het perfecte goede doel voor de Foodbar.

Woensdag 29 mei 2013
Linda maakt zich zorgen om Guido. Die zoekt ondertussen samen met Charlotte een oplossing voor hun probleem. Peter blijft aandringen op een splitsing van de VdB holding, maar Veronique schuift de beslissing op de lange baan. Liesbeth wordt achterdochtig omdat Benny erg geheimzinnig doet over zijn werk. Die komt ondertussen in een erg vernederende situatie terecht. Patrick en Dirk maken zich ernstig zorgen over Rita. Trudy overweegt om te verhuizen, maar weet niet hoe ze Bart over de streep kan trekken. De toekomst van het buurtfeest hangt aan een zijden draadje wanneer Geert Segers Mathias een hak zet.

Donderdag 30 mei 2013
Trudy probeert Bart duidelijk te maken dat hun huis te groot is en dat ze beter zouden verhuizen. Peter en June bespreken hun plannen met Louise. Guido wil zijn ouders zover krijgen dat ze deze zomer met hem op vakantie gaan. Linda is alvast enthousiast. Mathias zit met de handen in het haar wanneer steeds meer voorzitters afhaken voor het buurtfeest. Ook Jan trekt zich terug met zijn café. Marie-Rose kan niet langer lijdzaam toekijken. Rita zoekt meer toenadering tot haar cafékennis Kristina. Veronique en Peter gaan de strijd aan over de splitsing van VdB. Benny wordt betrapt.

Vrijdag 31 mei 2013
Mathias deelt zijn besluit mee aan de voorzitters van de verenigingen die het buurtfeest mee op poten zetten. Bart lijkt stilaan toe te geven aan Trudy's wens om te verhuizen. Door een misverstand loopt de situatie alsnog uit de hand. June en Peter worden doorgelicht nadat ze een aanvraag hebben ingediend om opvangouders te worden. June is bang om afgewezen te worden. Kristina blijft in Rita's appartement overnachten en komt iets bijzonder interessants te weten. Niko helpt Charlotte en Guido. Het ziet ernaar uit dat Evy gepromoveerd wordt.


Elke werkdag kan je kijken om 13u35 naar de herhaling van seizoen 16!


Maandag 27 mei 2013
Trudy geeft er Veronique de schuld van dat Suzy in het ziekenhuis is opgenomen. Gaston vertelt aan Mieke dat haar grootmoeder zich in haar appartement opsluit sinds Kobe is aangehouden. Die blijft volhouden dat hij niets te maken heeft met de aanrandingen. Marijke jaagt Els de stuipen op het lijf. Maarten zit er mee verveeld dat Noa niets meer van zich laat horen.

Dinsdag 28 mei 2013
Suzy vertrekt naar het opvangtehuis. Rob en Isabelle zijn begonnen met de voorbereiding van hun huwelijk. Noa overweegt om naar de politie te stappen.

Woensdag 29 mei 2013
Zoë wil Maarten een lesje leren. Commissaris Annelies De Vos en haar assistent Renaat Bosman vragen Eline om hulp. Brenda wordt verkozen tot manager van het jaar.

Donderdag 30 mei 2013
Geen Familie doordat 'Verenigde Staten/België' wordt heruitgezonden. (Voetbal)

Vrijdag 31 mei 2013
Brenda bruist van ambitie en ze vertelt Bart wat ze nog allemaal van plan is met haar fitcentra. Die vreest het ergste voor hun gezin en probeert zijn echtgenote af te remmen. Psychiater Eline is door de politie aangesteld om Kobe te evalueren. Hun eerste gesprek levert verrassende resultaten op. Isabelle brengt bij haar moeder verslag uit over de organisatie van haar bruiloft.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten