zondag 30 april 2017

Amélie De Wulf - Erika Van Tielen

Erika als Amélie in Familie
Amélie De Wulf

Amélie is de jongere zus van Lars. Ze is niet op haar mondje gevallen. Ze is een pittige dame die rechtdoorzee is, maar evenzeer joviaal, complexloos en goed van inborst. Ze is het 'zorgenkindje' van Lars, volgens hem kan ze niet om met verantwoordelijkheid en geld. Op heden woont ze in bij haar broer in zijn loft. Ze heeft een korte periode een relatie gehad met Peter Van den Bossche, maar deze relatie zetten ze stop nadat ze te weten kwamen dat ze halfbroer en halfzus zijn. 



Erika Van Tielen

Erika is geboren op 17 september 1983 in Borgerhout en is een Vlaamse actrice en presentatrice. Ze deed in haar tienerjaren geregeld modellenwerk en was te zien in een aantal reclamespots. In 2003 startte ze als wrapster bij Ketnet. Alsook was ze een tijdje de zangeres van de Ketnetband. Tijdens haar Ketnetperiode studeerde ze Communicatiewetenschappen aan KUL. 

In 2006 stapte ze over naar VTM. In 2008 keerde ze terug naar VRT. In 2015 werd ze nieuwsanker voor de regionale televisiezender RTV, wat ze nog steeds doet. 

Erika heeft twee zonen, die geboren zijn in 2011 en 2014. Alsook haar zus Heidi is een Bekende Vlaming, namelijk bij de VRT. 

Bron

Laatst gewijzigd op 18 maart 2018

Geen opmerkingen:

Een reactie posten