zondag 16 oktober 2011

Deze week in Familie!

Maandag 17 oktober 2011
Evy en Pierrot hebben eindelijk hun reisbestemming gekozen. Linda maakt zich druk omdat Guido en Jelle verwend worden door tante Rita. Marie-Rose en Colette gaan samen naar de sauna. Mieke vindt dat het tijd is voor een ernstig gesprek met Nico. Jan en Dré trekken hun bier op flessen. June heeft een mogelijke koper voor de oude kantoren, maar Peter krijgt het niet over zijn hart om de toren van de hand te doen. Maarten begrijpt niet wat Roos op haar vrije avond te zoeken heeft in de Copa.

Dinsdag 18 oktober 2011
Rita laat haar familie meegenieten van het geld dat ze uit de kluis van Bert heeft gehaald. Ze trakteert Mieke en Linda op een etentje op de boot waar Maarten in de keuken staat. Het toeval wil dat Marie-Rose en Colette er ook een tafeltje gereserveerd hebben. Evy en Pierrot hebben de vliegtuigtickets voor hun reis naar Afrika geboekt. Roos schiet nog altijd voor het minste uit haar krammen. June en Dirk bundelen de krachten om Peter te overtuigen het bod op de oude kantoren te aanvaarden. Jan en Dré moeten toegeven dat hun bier niet te drinken is.

Woensdag 19 oktober 2011
Veronique is verrast wanneer ze bij MVM het bezoek krijgt van tante Rita. Jan maakt zich zorgen wanneer Dré niet komt opdagen in het café. Dokter Paul betrapt Roos in het ziekenhuis op de diefstal van geneesmiddelen. Axel regisseert de opnames van de clip voor de kindercollectie op de muziek van Laura Omloop. Veronique en Caroline hebben hun twijfels bij het eindresultaat. Gilbert wil Mathias onder vier ogen spreken.

Donderdag 20 oktober 2011
Marie-Rose vindt het spijtig dat ze de opname van de clip heeft gemist door de schuld van Rita. Jan bezoekt zijn vriend Dré in het ziekenhuis. Peter moet er even tussenuit en hij besluit Dirk naar Sint-Petersburg te vergezellen. Marie-Rose nodigt Colette uit voor de visie van de videoclip voor de kindercollectie. Roos heeft haar pillenverslaving niet meer onder controle. Pierrot is enthousiast over de brief die hij van Vredeseilanden heeft gekregen.

Vrijdag 21 oktober 2011
Evy reageert slecht op de inentingen die nodig zijn om naar Afrika te reizen. Dokter Paul kan de verwondingen van Dré niet in verband brengen met een val tijdens het fietsen en hij deelt zijn bedenkingen met dokter Praet. Marie-Rose heeft Axel, Gilbert, Caroline en Colette uitgenodigd voor de visie van de videoclip voor de kinderlijn. Mieke vraagt aan haar vader om de lichtschakelaar in haar badkamer te herstellen, maar hij schuift de klus door naar Nico.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten