zaterdag 1 oktober 2011

Laura Omloop en Anne Mie Gils nieuw in Familie!

De Familie-kijkers maken op maandag 10 oktober 2011 kennis met het nieuwe personage Colette. Zij is een vrouw uit één stuk, die het merendeel van de tijd in Cannes woont. Als ze in Vlaanderen vertoeft, dan gaat ze steevast naar de Rotary Club. Het is via deze weg dat ze in contact komt met Marie-Rose. Er is een klik en de twee worden al snel beste vriendinnen. En vriendinnen vertrouwen mekaar hun geheimen toen. Zo windt Colette er tijdens een lunch geen doekjes om dat ze haar twijfels heeft bij de combinatie mannen-liefde-trouw en geeft ze grif toe dat ze een verstandshuwelijk heeft. Hoewel Marie-Rose een andere visie op het leven en relaties heeft, gaat ze door Colette wel een en ander in vraag stellen…

Anne Mie Gils zal tot december de rol van Colette voor haar rekening nemen. De actrice staat al dertig jaar op de planken en is bij de tv-kijkers bekend van onder andere ‘Zone Stad’. Ze was ook te zien in film ‘K3 en de Kattenprins’ en is een vaste waarde in de wereld van de musical.

Familie heeft ook aandacht voor jong talent en introduceert op dinsdag 11 oktober 2011 Laura Omloop in het verhaal. Het uiterst muzikale meisje dat ons land vertegenwoordigde tijdens het Junior Eurovisiesongfestival in Kiev en met haar jodelliedje “Zo verliefd (Yodelo)” knap vierde eindigde, zal in de reeks helemaal zichzelf zijn.

Laura wordt ingeschakeld om het liedje van de videoclip te zingen ter promotie van de kindercollectie. De kleren in felle, bonte kleuren zijn ontworpen door Axel (een rol van Bram Van Outryve). Deze vrolijke sfeer vertaalt zich in de song “Wereld vol kleuren” en in de bijhorende videoclip, die in alle winkels van F@C zal vertoond worden.

De song “Wereld vol Kleuren” is speciaal voor de verhaallijn in Familie geschreven en vanaf 14 oktober verkrijgbaar via iTunes. “Wereld vol Kleuren” is ook terug te vinden de gelijknamige full cd van Laura Omloop, die vanaf 30 oktober te koop is. The making of van de videoclip krijgen de Familie-liefhebbers te zien in aflevering 4703 op woensdag 19 oktober 2011. 



Laura Omloop
Anne Mie Gils










Bronnen: showbizzsite.be
                lierscultuurcentrum.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten