zaterdag 3 maart 2012

Deze week in Familie!

maandag 5 maart 2012
Roos heeft een werkongeval in de KomEet en belandt op de spoeddienst van het ziekenhuis. Gerda neemt afscheid van haar collega’s. Peter voelt zich beter na de operatie en hij krijgt het bezoek van Trudy en Louise. Ondertussen heeft Marie-Rose de moeilijke opdracht om de bomma op de hoogte te brengen van Peters ziekte. Hanne maakt zich zorgen over de reactie van Remko. Veronique probeert de andere bestuursleden van het ziekenhuis te overtuigen om te investeren in een operatierobot.
 
dinsdag 6 maart 2012
Anna bezoekt Peter in het ziekenhuis. Hanne en Remko hebben met haar vader en Trudy een gesprek over de toekomst van Hanne en de baby. Veronique heeft de andere bestuursleden van het ziekenhuis kunnen overtuigen om te investeren in de operatierobot. Evy, Axel en Dirk trekken naar de kermis. De nieuwe collectie van Axel wordt met gemengde gevoelens onthaald.
 
woensdag 7 maart 2012
Bart, Trudy en Hanne hebben een gesprek met Remko en zijn ouders. Het wordt al snel duidelijk dat de twee gezinnen verschillende meningen hebben. Peter verveelt zich in het ziekenhuis en hij vraagt aan Evy om enkele dossiers te brengen. Dirk probeert met zijn zoon over Chadi te praten.
 
donderdag 8 maart 2012
Pierrot krijgt slecht nieuws uit Afrika. Jan heeft het er almaar moeilijker mee dat Pierrot zijn werk in het café verwaarloost. Bij Van den Bossche Fashion worden de kleren uitgepakt, die in China geproduceerd werden. Het gesprek met Remko en zijn ouders blijft door het hoofd van Hanne spoken. Guido komt tijdens zijn fietstraining ten val.
 
vrijdag 9 maart 2012
Linda eist van haar man en van Guido dat ze een beurtrol afspreken om Guido te vergezellen op zijn trainingen. Peter krijgt de nieuwe resultaten van zijn behandelend arts. Hanne en Remko raken het maar niet eens. Ontwerper Axel wordt naar China gestuurd om daar de problemen op te lossen. Dré heeft een afspraakje in de Jan & Alleman. Veronique geeft Victor een rondleiding in de Van den Bossche holding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten