zaterdag 10 maart 2012

Deze week in Familie!

Maandag 12 maart 2012
Victor vuurt op Linda flink wat vragen over Veronique af. Hanne neemt Trudy in vertrouwen over haar relationele problemen. In de KomEet wordt een boeket voor Jana gebracht. Louise blijft thuis van school. Ze heeft het moeilijk sinds ze weet dat haar papa ernstig ziek is. Chadi wordt opgenomen in het ziekenhuis.
 
Dinsdag 13 maart 2012
Remko beseft dat hij te ver is gegaan en hij biedt Hanne zijn excuses aan. Rita steekt Peter een hart onder de riem en Jan wil van de nieuwe vlam van Dré weten wat ze echt met hem van plan is. June heeft het er moeilijk mee dat Peter mogelijk onvruchtbaar wordt door de chemo. Chadi is bang dat ze het land zal uitgezet worden.
 
Woensdag 14 maart 2012
Jana voelt zich niet meer veilig nadat Chris haar thuis is komen lastig vallen. Evy stelt Jana voor om een tijdje bij Mieke te gaan logeren. Victor heeft op vraag van Veronique onderzoek gedaan naar alternatieve behandelingen voor Peter. Pierrot vraagt aan Rita om Chadi ten laste te nemen. De ouders van Remko zetten Hanne onder druk.
 
Donderdag 15 maart 2012
Axel heeft er voor gezorgd dat de productie in China terug is opgestart. Jan is kwaad als hij hoort over het plan van Pierrot om Chadi onder te brengen bij de bomma. Peter kan een behandeling in Amerika volgen. June wil niets liever dan met haar man meereizen zodat ze hem kan steunen. Chris staat Jana thuis op te wachten.
 
Vrijdag 16 maart 2012
Chadi en Pierrot gaan een paar dagen bij Anna en Albert logeren. Jana heeft nog altijd het gevoel dat Chris haar achtervolgt. Remko wil een definitief antwoord van Hanne. Jan en Dré hebben een verrassing voor Guido.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten