dinsdag 1 mei 2012

Deze week in Familie!


Maandag 30 april 2012
Veronique is best wel ongerust omdat Peter heeft laten weten dat hij nog niet komt werken. Marie-Rose besluit daarop bij haar zoon op bezoek te gaan, zodat ze met eigen ogen kan zien of hij het goed stelt. Veronique geeft Maarten de schuld van de misgelopen deal en ze eist dat hij vanaf nu permanent een tafel in de KomEet vrijhoudt. Niko kan een oude bestelwagen op de kop tikken. Caroline en June verschillen van mening over de herinrichting van de winkels zodat de nieuwe labels alle aandacht krijgen. Mathias is woest omdat secretaresse Lore vergeten is een afspraak in zijn agenda aan te passen. June en Peter hebben een afspraak met dokter Praet.

Dinsdag 1 mei 2012
Maarten is niet van plan om toe te geven aan de druk van Veronique, die eist dat hij permanent een tafel voor de Van den Bossche holding vrijhoudt. Niko neemt Mieke mee naar de garage, waar hij in zijn vrije tijd de camionette zal transformeren in een kampeerwagen. Ze zien er Glenn, een maat van vroeger met wie Niko nog aan straatracen heeft gedaan. Rita is blij met het bezoek van haar ex-man Dirk en ze bekent dat ze zich vaak alleen voelt. Tijdens het familiefeest ontdekt Anna dat haar achterkleindochter Hanne een abortus heeft gehad.

Woensdag 2 mei 2012
Maarten en Roos staan volledig achter de beslissing van Hanne en troosten haar. Veronique geeft Evy de opdracht om een overzicht te maken van de boekhouding van de KomEet. Peter is niet blij met het nieuws van Victor. Anna brengt Jan en Rita op de hoogte van de abortus van Hanne.

Donderdag 3 mei 2012
Anna en Albert gaan bij Jan en Linda logeren. Trudy en Bart proberen Hanne zo goed als mogelijk op te vangen. Veronique kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en ze leest in het medisch dossier van haar broer. Nathalie solliciteert voor de baan van secretaresse in de Van den Bossche holding.

Vrijdag 4 mei 2012
Remko wil met Hanne een tijdje naar Antwerpen gaan, maar zij wil haar vader niet met de problemen achterlaten. Veronique en Maarten bespreken de boekhouding van de KomEet. Voor Mathias en Caroline is de verrassing groot als blijkt dat Marie-Rose voor twee weken aan de slag gaat in de holding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten