zaterdag 3 november 2012

Deze week in Familie!

Maandag 5 november 2012
Jan gaat met Albert kleren ophalen aan zee en daar doen ze een fijne ontdekking. Mieke steekt niet onder stoelen of banken dat ze Niko mist, die nog altijd in Bulgarije verblijft. Trudy en Bart staan voor een groot dilemma in verband met Japan, want hun kinderen zien het echt niet zitten om elkaar maanden te moeten missen. Rita en Jan hebben er nog altijd het raden naar wat er fout is gelopen tussen hun moeder en Albert. Steve bekent aan Mieke dat hij naar een vaste relatie verlangt.

Dinsdag 6 november 2012
Niko is heel enthousiast over Bulgarije. In de Van den Bossche-holding laat Veronique duidelijk verstaan dat het geen optie is om het project in Japan af te blazen. Nathalie vraagt aan Trudy of zij de sleutel van de loft aan Paul wil teruggeven. Jan zoekt een uitvlucht om niet te moeten repeteren met Rita. Marie-Rose voelt zich geroepen om Anna en Albert te verzoenen.

Woensdag 7 november 2012
Mieke wil van Steve weten waarom hij zo raar doet. Albert neemt een belangrijke beslissing die bepalend is voor zijn verdere leven. Peter stelt zijn zus voor om zelf de deal in Japan te regelen. Paul blijft plakken in de Jan & Alleman, waar er vanavond ook een productievergadering over het toneelstuk wordt gehouden. Jana is nog altijd boos op Evy. Niko en Steve gaan op zoek naar een busmaatschappij. Véronique heeft één en ander te bespreken met Victor. In de Jan & Alleman heeft Patrick met zijn schoonzoon Benny een discussie over diens sollicitatie.

Donderdag 8 november 2012
Jan is fier dat de hele familie helpt bij het toneel. Victor praat zijn mond voorbij tegen Marie-Rose. Roos is van mening dat Jana de drukke job van Evy moet aanvaarden. Mathias heeft een moeilijke boodschap voor Anna. De skireis die Steve organiseert, is een groter succes dan verwacht.

Vrijdag 9 november 2012
Marie-Rose komt in een lastig parket te zitten door de vraag van de bomma. Evy gaat samen met haar collega's iets drinken in De KomEet. Niko krijgt geen vakantie van Jan om mee te gaan als begeleider op de skireis van Steve. June krijgt in haar professioneel leven een ontgoocheling te verwerken. Evy heeft spijt dat ze van job is veranderd.

Elke werkdag om 13:35 kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16, hier de inhoud wat er allemaal te wachten staat.


Maandag 5 november 2012
De huwelijkscrisis van Bart en Brenda is eindelijk achter de rug, maar de investering van Peter blijft een heikel punt. Mario heeft nog steeds niet door dat zijn echtgenote een verhouding heeft met René. Jan vraagt Elke uit over haar mislukte huwelijk. De bende van de QV gaat bloed geven. Alleen Zoë schittert door afwezigheid. Rob belooft Isabelle dat hij voor de laatste keer in Antwerpen op zoek gaat naar Rita.

Dinsdag 6 november 2012
Andreas zit verveeld met de inbraak in de kantoren van Linea Veronica en hij stelt een onderzoek in. De dieven blijken alleen aan de haal met de dvd van Bertje. Suzy trekt tijdens haar vrije momenten steeds vaker naar de taverne van Elke. Jan viert zijn verjaardag in de pizzeria, waar zijn dochter Leen een weekendjob heeft. Andreas maakt kennis met Cixi, de Chinese vriendin van Bertje.

Woensdag 7 november 2012
Andreas' onderzoek naar de indringer komt in een stroomversnelling. Veronique voelt er veel voor om met Bertje in zee te gaan, maar Mario ziet het niet zitten om tien procent van zijn aandelen af te staan. Bart overtuigt Brenda om het weekend met hem en de kinderen door te brengen. Kobe is zonder aanwijsbare reden kort van stof tegen Pierrot.

Donderdag 8 november 2012
Peter, Trudy en Marie-Rose vertrekken naar Malta. Veronique windt er geen doekjes om dat ze haar moeder het snoepreisje niet gunt. Anna heeft opnieuw last van haar heup en ook Kobe moet naar de dokter. Het is dik aan tussen Maarten en Annick, en Suzy en Elke zijn goed op weg om hartsvriendinnen te worden.

Vrijdag 9 november 2012
Suzy wil met Allerheiligen een wafelen-, oliebollen- en pannenkoekenbak organiseren voor alle kindjes van de familie, maar dat gaat te ver voor Veronique. Bert stelt aan Mario zijn plan voor om van Linea Veronica een modehuis met een mondiale reputatie te maken. Wim heeft een brief van de fiscus gekregen. Rik vertelt aan zijn boezemvriend Bart wat er tussen hem en Elke fout is gegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten