zaterdag 17 november 2012

Deze week in Familie!

Maandag 19 november 2012
Dokter Paul heeft een ferme kater en dat terwijl hij in de operatiekamer wordt verwacht. Het ontgaat Linda niet dat zijn handen trillen en ze probeert de arts tegen te houden. Regisseur Herman kaart met Jan na over de toneelvoorstelling. De discussie met Marie-Rose is voor Anna reden om terug te keren naar de kust. Jan krijgt van Benny zijn auto in perfecte staat terug. Roos deelt haar geheim met Evy. In Bulgarije heeft Steve geen gebrek aan vrouwelijke aandacht, maar toch gaat hij er niet op in.

Dinsdag 20 november 2012
Marie-Rose trekt het zich enorm aan dat Anna in het ziekenhuis is opgenomen. Albert gaat hierdoor wel beseffen dat hij zijn vrouw nog altijd graag ziet. Nathalie vertelt aan Dirk dat ze terug contact wil opnemen met hun kinderen. Steve wil dat Mieke ook de volgende keer meegaat als reisbegeleidster en hij vindt het heel leuk om bij de groep te laten uitschijnen dat ze een koppel zijn. Trudy vertelt aan Nathalie dat het niet goed gaat met Paul. Guido heeft het moeilijk op school. Evy overstelpt Roos met goede raad sinds ze haar geheimpje kent.

Woensdag 21 november 2012
Mathias heeft de ogen van Albert doen opengaan en hij besluit Anna te bezoeken in het ziekenhuis. Trudy polst bij dokter Paul hoe zijn gesprek met Nathalie is gegaan. Nathalie is heel blij dat Justin heeft gebeld en ze moedigt Dirk aan om ook contact te zoeken met hun zoon. Guido vraagt aan zijn vader of hij enkele vrienden van school mag meebrengen om iets te drinken in het café. In Bulgarije kan Steve zijn gevoelens voor Mieke niet meer onderdrukken. Jan vraagt aan Benny om zijn koelkast te herstellen.

Donderdag 22 november 2012
In Bulgarije maakt Mieke aan Steve duidelijk dat ze enkel is meegereisd omdat ze het skiproject wil laten slagen. Guido is boos omdat hij zijn schoolkameraden niet mag meebrengen naar het café. Mathias heeft een belangrijke kwestie te bespreken met Peter. Evy is ontgoocheld omdat Roos nu toch niet zwanger is. Stefanie mag Rita een gezichtsbehandeling en manicure geven. Nathalie laat een berichtje achter op de Facebook van haar dochter Gail.

Vrijdag 23 november 2012
Mieke en Steve komen vandaag terug uit Bulgarije. Benny is de koelkast in de Jan & Alleman aan het herstellen, wanneer de arbeidsinspectie het café binnenvalt. Paul bekijkt wanneer hij een week vakantie kan nemen zodat hij zijn boezemvriend William kan bezoeken in Zweden. De schoolkameraden van Guido willen in de Jan & Alleman een pintje drinken, maar Niko weigert hen te bedienen. Nathalie laat June haar appartement zien tijdens de middagpauze. Mathias verwent Marie-Rose met een romantisch etentje thuis. En hij heeft nog verrassingen voor haar in petto.

Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16, en dit om 13:35!


Maandag 19 november 2012
Veronique blijft ervan overtuigd dat haar zoontje Cedric wordt mishandeld door haar moeder en ze raadpleegt een dokter. Uiteindelijk begint Marie-Rose aan zichzelf te twijfelen. Heidi is naar Vlaanderen gekomen voor een vergadering met Andreas en Els. Maarten en Annick stevenen op een breuk af. In het café van Micheline wordt een klant neergeschoten.

Dinsdag 20 november 2012
Micheline en Rita hebben na de schietpartij in het café een flink stuk van de nacht in het politiekantoor doorgebracht. Het zoontje van Veronique en Mario ligt in het ziekenhuis. Het koppel krijgt veel steun van de familie en op professioneel vlak worden ze geholpen door Bertje en Cixi. René en Heidi hebben eindelijk een gesprek over hun toekomst. Jan vermoedt dat Elke en Suzy een lesbische relatie hebben.

Woensdag 21 november 2012
Rob herkent Rita op een onduidelijke foto in de krant in verband met de schietpartij op Zita. Jan zoekt haar op in het café waar ze werkt maar ze wil niet mee komen. Bert en Cixi willen Linea Veronica draaiende houden zodat Vero en Mario bij Cedric kunnen zijn. Bert stelt voor Cedric te laten behandelen in China maar Vero voelt niks voor alternatieve geneeskunde. Zoe zet Dirk buiten. Kobe is terug uit het klooster. Er scheelt iets maar hij zwijgt in alle talen. Albert ontdekt dat iemand de grafsteen van Walter in zijn plaats contant heeft betaald. Hanneke pubert.

Donderdag 22 november 2012
Cedric krijgt zijn eerste chemo. Iedereen leeft mee. Zelfs Andreas gaat op bezoek. Jan denkt dat Micheline lesbisch is. René wil niet meer bij Els en Andreas wonen. Dirk wil dat Zoe haar aanklacht intrekt.

Vrijdag 23 november 2012
Vero voelt zich schuldig over de ziekte van Cedric. Peter probeert dat uit haar hoofd te praten. Zoe vertelt Eline en Guy dat Dirk terug is. Ze vinden dat Zoe naar de politie moet stappen. Noa is verliefd op Bert en vraagt goede raad aan Kobe. Pierrot heeft geen behoefte om Rita op te zoeken in Antwerpen. Hanneke wil niet meer naar de balletles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten