zaterdag 24 november 2012

Deze week in Familie!

Maandag 26 november 2012
Marie-Rose heeft groot nieuws voor haar dochter Véronique. Niko polst bij Steve hoe de skireis is verlopen, want Mieke is karig met straffe verhalen. Nathalie is in de wolken met het mailtje dat haar dochter Gail heeft gestuurd. Jan vraagt aan zijn zus Rita om niets tegen Linda te zeggen over de inval van de arbeidsinspectie en het zwartwerk van Benny. Ondertussen informeert de cafébaas zich bij Mathias over de mogelijke boete. Paul wil zijn goede vriend William opzoeken in Zweden en hij vraagt vakantie aan bij Victor Praet. Guido wordt door zijn oud-klasgenoten meegevraagd naar het jeugdhuis.

Dinsdag 27 november 2012
Benny heeft de boete voor het zwartwerk ontvangen. Paul wacht op een mail van William, zijn goeie vriend die in Zweden woont. Mieke is niet van plan om bij een volgende skireis nog mee te gaan als reisbegeleidster. Guido wordt door zijn oud-klasgenoten meegevraagd naar het jeugdhuis. Nathalie droomt van een gezinsreünie met Kerstmis.

Woensdag 28 november 2012
Mieke is opgelucht dat Steve wil verhuizen. Marie-Rose en Mathias hebben groot nieuws voor Anna en Albert. Benny stelt Liesbeth voor om fulltime aan de slag te gaan. Paul vertelt aan Linda dat hij enkele dagen naar Zweden gaat.

Donderdag 29 november 2012
Jan krijgt de boete voor het zwartwerk van Benny. Marie-Rose is zenuwachtig voor het feest. Linda maakt zich zorgen over haar tienerzoon Guido. Niko heeft nieuws voor zijn halfbroer Steve. Nathalie vindt dat ze gefaald heeft als moeder. Jan en Rita proberen via hun moeder te achterhalen waarom Marie-Rose en Mathias een feest geven.

Vrijdag 30 november 2012
Patrick dringt bij zijn schoonzoon Benny voor de zoveelste keer aan om werk te zoeken. De discussie mondt al snel uit in ruzie. Paul vertelt Linda het slechte nieuws. Guido moet op Jelle en Louise babysitten, maar hij laat de kinderen alleen.

Elke werkdag om 13:35 kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16!


Maandag 26 november 2012
Zoe is woedend omdat Eline naar Lits stapt. Ze wordt steeds moeilijker handelbaar. Maarten vraagt een auto aan Jan. Deze laatste flirt met Laura. Marie-Rose is stapelverliefd. Peter zegt Rob dat hij zich moet herpakken. Zijn privéproblemen komen het werk absoluut niet ten goede. Rob bezoekt Rita in Antwerpen.

Dinsdag 27 november 2012
Zoë logeert bij Lobke. Wim krijgt een gepeperde rekening van de fiscus. De plannen voor het trouwfeest dreigen in het water te vallen. Jan neemt Laura mee uit eten en probeert haar te imponeren. Hanneke wordt met de dag brutaler.

Woensdag 28 november 2012
Anna wil niet gaan overwinteren in het zuiden. De dokter zegt nochtans dat het goed is voor haar heup. Peter moet haar overtuigen. Guy zijn baas vraagt of hij met vervroegd pensioen wil gaan. Linda's bankkaart wordt geweigerd in de supermarkt. Jan verzint een smoes om zijn dure uitstapjes met Laura te verdoezelen.

Donderdag 29 november 2012
Shirley's aanrander vlucht weg wanneer Elke uit de QV komt. Shirley is in shock. Iedereen is ervan overtuigd dat Sijmens de dader is. Jan wint 25.000 euro met de lotto.

Vrijdag 30 november 2012
Lits en De laet ondervragen Sijmens. Jan int zijn krasbiljet en koopt een cadeautje voor Linda. Elke verklaart haar liefde aan Suzy. Trudy krijgt iets in de gaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten