zaterdag 1 december 2012

Deze week in Familie!

Maandag 3 december 2012
De schoolweek start slecht voor Guido, want hij wordt opgewacht door Elias en Vincent. Benny klaagt over rugpijn, maar zijn schoonvader gelooft er niets van. Paul krijgt in het ziekenhuis het bezoek van Annelies, de echtgenote van zijn overleden boezemvriend William. Véronique en June stellen zich vragen bij de campagne die Nathalie in gedachten heeft voor Fashion. Marie-Rose en Mathias leggen hun agenda's naast mekaar om een huwelijksdatum te prikken. Jelle en Louise schrijven een brief naar de Sint.

Dinsdag 4 december 2012
Guido ziet het niet zitten om naar school te gaan en hij laat uitschijnen dat hij ziek is. Jan wil de kinderen in het ziekenhuis verrassen met een bezoekje van de Sint. Peter wordt door June uit een vergadering gehaald. Mieke geniet van de quality time met Niko. Liesbeth moet de inkomsten van de schoenwinkel naar de nachtkluis brengen, maar aan de bank wordt ze opgewacht door overvallers.

Woensdag 5 december 2012
De dagelijkse taken worden herverdeeld ten huize Pauwels. Bart en Trudy willen met de kinderen gaan skiën. Nathalie krijgt een mail van haar zoon Justin. Paul heeft het moeilijk om de dood van William een plaats te geven. Linda maakt zich zorgen over haar tienerzoon Guido.

Donderdag 6 december 2012
Annelies vertrekt terug naar Zweden. Ten huize Pauwels onderneemt Stefanie een poging om te koken. Jan en Niko komen in het ziekenhuis een interessante man tegen. Guido wordt nog altijd gepest door Vincent en Elias.

Vrijdag 7 december 2012
Linda vraagt aan Niko om haar te helpen met een verrassingsfeest voor Guido's verjaardag. Peter polst bij Veronique of Hanne vanuit New York kan ontwerpen voor Fashion. Steve neemt Niko in vertrouwen over Mieke. Trudy brengt Nathalie slecht nieuws.

Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16, en dat om 13:35!

Maandag 3 december 2012
Andreas gaat met een klant eten en laat de VDB-toren onbeveiligd achter. Els ziet het niet zitten om voor lange tijd naar Cyprus te gaan. De hele bende gaat dansen in een discotheek, maar op de terugrit worden ze tegengehouden door de politie. Jan geeft Laura een dure halsketting.

Dinsdag 4 december 2012
Jan is in alle staten als Maarten opbiecht dat zijn rijbewijs is ingetrokken. Ook Andreas heeft een slechte dag, want alle computers in de toren zijn gestolen. Het slechte nieuws bereikt in geen tijd Heidi in Cyprus en zij trekt meteen haar conclusies. Suzy praat haar mond voorbij over haar gevoelens voor Elke.

Woensdag 5 december 2012
Eline voelt zich mislukt als moeder omdat nu ook Noa is aangerand. Andreas wordt in de pers hard aangepakt over de inbraak in de toren en hij verdenkt René ervan de informatie te hebben gelekt. Bart leert Marie-Rose met de computer werken. Linda is niet blij omdat Jan voor het werk alweer naar Eindhoven moet.

Donderdag 6 december 2012
Lobke en Pierrot vermoeden dat Kobe meer weet over de aanrandingen. Hij werd immers lijkbleek toen op de televisie het hangertje van de aanrander werd getoond. Peter overtuigt Anna dat het beter is voor haar en Albert om in Benidorm te gaan overwinteren. Maarten kijkt tegen een gigantische telefoonrekening aan. Andreas blijft ervan overtuigd dat René meer weet over de computerdiefstallen.

Vrijdag 7 december 2012
Zoë is bang dat Dirk haar zal opzoeken zodra hij uit de gevangenis wordt vrijgelaten. Maarten krijgt bezoek van een gerechtsdeurwaarder. Na het nieuwe overnamebod van Bert geeft Peter aan Bart de opdracht om Ming Electronics door te lichten. Bert vindt het tijd dat de familie zijn vriendin Cixi beter leert kennen. Marie-Rose krijgt een alarmerende e-mail uit Gran Canaria.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten