zaterdag 8 december 2012

Deze week in Familie!

Maandag 10 december 2012
Dokter Paul ligt nog altijd in een coma en zijn toestand is kritiek. Marie-Rose dringt bij Mathias aan om zich te laten dopen zodat ze voor de kerk kunnen trouwen. Linda vraagt aan Vincent en Elias om haar te helpen met de organisatie van Guido's verjaardagsfeest. Niko kampt met gemengde gevoelens door het vertrek van Steve. Jana krijgt onverwacht bezoek van haar zus met haar zoontje Lars. Mathias krijgt het benauwd als blijkt dat hij geen uitstel krijgt om de boekhouding van Transport in te dienen.

Dinsdag 11 december 2012

Mieke heeft al een aantal hijgtelefoons gekregen. Guido wordt afgeperst door Vincent en Elias. Nathalie vindt steun bij Dirk. In de Van den Bossche holding moeten de boekhouddossiers worden geactualiseerd. Jana en Evy moeten voor de baby van Jana's zus zorgen.

Woensdag 12 december 2012

In de Van den Bossche holding is het bang wachten op de cijfers van de boekhouder. Mieke krijgt plots telefoontjes voor een erotische massage. Arno spoort zijn vader aan om een baan te zoeken en samen stellen ze een cv op. Jan ontdekt dat er geld uit de kassa van het café is verdwenen.

Donderdag 13 december 2012

Peter wil dat alle afdelingen Transport gaan ondersteunen. Er wordt verdeeld gereageerd op deze beslissing. Guido krijgt van zijn moeder te horen dat hij zich op vrijdagavond vrij moet houden. Niko gaat de confrontatie met zijn halfbroer Steve aan. Arno wordt wanhopig van de luiheid van zijn gezinsleden.

Vrijdag 14 december 2012

Evy praat met Jana over haar wens om mama te worden. Mieke heeft het akelig gevoel dat ze bespioneerd wordt. Het verjaardagsfeestje voor Guido zorgt voor een onaangename confrontatie. Patrick Pauwels lost het kookprobleem binnen zijn gezin op.

Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16, en dit om 13:35!


Maandag 10 december 2012
Bart heeft interessante informatie verzameld over Ming Electronics en de rol van Bert binnen deze Chinese firma. Het huwelijk van Els en Andreas zit in een crisis sinds de computerdiefstal in de toren. Cedric mag het ziekenhuis eindelijk verlaten. Jan maakt werk van zijn romantisch reisje met Laura. Mieke heeft mogelijk groot nieuws voor Wim.

Dinsdag 11 december 2012

Maarten, Bjorn en Pierrot hebben een afspraak bij de spermabank. René is vastbesloten de computerdiefstal in de toren op te helderen en Andreas' naam te zuiveren. Veronique sluit zich met Cedric in haar kamer op sinds het jongetje uit het ziekenhuis is ontslagen. Mieke en Wim delen hun fantastische nieuws met Gaston.

Woensdag 12 december 2012

Bert drukt almaar nadrukkelijker zijn stempel op Linea Veronica, tot grote frustratie van Veronique en Mario. Ook Guy voelt zich uitgerangeerd op zijn werk. Jan haalt zijn beste Spaans boven om in Benidorm een hotelkamer voor hem en Laura te reserveren. Anna en Albert vertrekken pas over een week naar het buitenland, maar ze hebben nu al reiskoorts. Veronique en haar moeder maken voor de zoveelste keer ruzie over de opvoeding van Cedric.

Donderdag 13 december 2012

Peter is benieuwd of Veronique zal ingaan op het voorstel van Bertje om samen naar een concert van Elton John in Londen te gaan. Guy voelt zich oud en nutteloos omdat hij met prepensioen moet. Marie-Rose heeft opnieuw een dreigende e-mail uit Gran Canaria ontvangen. Anna heeft al heimwee en dat terwijl ze nog moet vertrekken naar Benidorm. Kobe en Pierrot krijgen de politie over de vloer. Wim maakt in de QV kennis met zijn toekomstige schoonbroer Maarten.

Vrijdag 14 december 2012

Maarten moet zich bij de politierechter verantwoorden omdat hij dronken achter het stuur zat en mist daardoor zijn afspraakje met Annick. Trudy gaat met Zoë winkelen voor het feest bij Linea Veronica. Peter vraagt commissaris Lits om een gunst. Veronique wordt door Bertje en Cixi in stijl naar de luchthaven gebracht.



 Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten