maandag 17 december 2012

Deze week in Familie!

Maandag 17 december 2012
Mathias heeft met Anna een goed gesprek over zijn huwelijk. Linda weet niet wat ze van Guido's opmerking moet denken, maar Jan heeft het gehad met het puberaal gedrag van zijn jongste zoon. Arno en Stefanie dringen bij hun vader aan om deftige kleren aan te trekken voor zijn sollicitatiegesprek. Marie-Rose laat duidelijk merken dat ze het niet eens is met de beslissing die Peter en Véronique in de Van den Bossche holding hebben genomen. Evy en Jana verschillen van mening over het krijgen van kindjes. Mieke blijft ervan overtuigd dat ze wordt achtervolgd.

Dinsdag 18 december 2012
De boekhouder is niet te spreken over het slordig dossier dat Maarten heeft ingediend voor De KomEet. Marie-Rose zoekt samen met Anna en Albert de gepaste song voor haar openingsdans. Liesbeth is niet blij wanneer ze hoort dat Rita haar plaats aan het fornuis heeft ingenomen. Mieke is overstuur wanneer ze een roos in haar kastje in het ziekenhuis vindt. Jana zit ermee dat er spanningen zijn in haar relatie omdat zij geen kinderwens heeft. Mathias heeft een gesprek met Peter over zijn toekomst binnen de raad van bestuur. Linda probeert met Guido over zijn gedrag van de laatste weken te praten.

Woensdag 19 december 2012
Niko moedigt Guido aan om zijn kans te wagen bij Charlotte. Jan ziet voor zichzelf een rol weggelegd op het huwelijk van Marie-Rose en Mathias. Niko legt zijn halfbroer Steve opnieuw op de rooster. De werknemers van Transport eisen een gesprek met Mathias. Evy heeft het er moeilijk mee dat Jana geen oren heeft naar haar kinderwens. Benny maakt misbruik van Rita's goedheid en laat haar poetsen. Jan regelt het kerstmenu.

Donderdag 20 december 2012
June haalt alles uit de kast om de toekomst van Fashion veilig te stellen. Marie-Rose ziet het niet zitten dat Maarten kookt op het trouwfeest. Mieke treft maatregelen om zich te beschermen. Evy moet een moeilijke keuze maken. Arno ontdekt dat Rita meer doet dan alleen koken. Guido krijgt gouden raad van zijn vader.

Vrijdag 21 december 2012
Peter stelt voor om een audit te laten uitvoeren in de holding. Marie-Rose stoot op obstakels tijdens de voorbereidingen van haar huwelijk. De zaal waar ze haar zinnen op heeft gezet, is namelijk niet beschikbaar. Mieke krijgt een akelig cadeau toegestuurd. Jana maakt Evy dolgelukkig. Guido komt thuis met een nota in zijn agenda.

Elke werkdag om 13:35 kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16!

Maandag 17 december 2012
Trudy en Peter hebben een dag van uitersten: in de voormiddag de begrafenis van Billie en 's avonds de receptie bij Linea Veronica. Jan is er niet over te spreken dat hij niet is uitgenodigd. Sinds het incident van gisteren is Annick woedend op Maarten. Bjorn wordt ondervraagd door Lits en De Laet. Andreas heeft het zichzelf nog altijd niet vergeven dat hij een fout heeft gemaakt.

Dinsdag 18 december 2012
Veronique heeft een kater overgehouden aan de receptie van Linea Veronica. Maarten vindt het verdacht dat Bjorn alle vragen over zijn vader ontwijkt. Els maakt zich zorgen omdat ze Andreas niet kan bereiken. Guy moet zijn assistent bijstaan bij een hartoperatie, maar toch voelt hij zich geweldig. Evy en Leen krijgen ongewenst bezoek in de pizzeria.

Woensdag 19 december 2012

De politie stelt zich vragen bij het optreden van Evy tijdens de gewapende overval op de pizzeria. Leen is Evy vooral dankbaar en noemt haar de heldin van de dag. Bart krijgt van Peter zijn eerste rijles met de motor. Bert en Cixi schieten zeer goed op met Anna en Albert. Maarten is er zeker van dat hij het geheim van Bjorn heeft achterhaald.


Donderdag 20 december 2012
Anna en Albert vertrekken naar Benidorm. Ook Jan en Laura nemen het vliegtuig naar de zon. Veronique zet het licht op groen om de productie van Linea Veronica over te hevelen naar China. Shirley bekijkt Bjorn met andere ogen sinds ze meer weet over zijn vader. Suzy loopt totaal overstuur de QV binnen.

Vrijdag 21 december 2012
Veronique beweert dat ze geen probleem heeft met de lesbische relatie van Suzy, maar haar ogen zeggen iets anders. De Van den Bossches krijgen slecht nieuws van de politie. In Benidorm moet Jan zich in bochten wringen om zijn vriendin Laura te kunnen zien. Bij Linea Veronica zorgt de staking voor grote spanningen tussen Mario, Veronique en Bert. Hanneke wil midden in de week naar een verjaardagsfeestje gaan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten