zaterdag 22 december 2012

Deze week in Familie!

Maandag 24 december 2012
Linda vindt dat Jan met hun zoon moet praten over de vechtpartij. Rita en Jan vragen aan Mathias om in te springen in het café, zodat de drukke dagen overbrugd worden. Mieke wil dat Steve als haar stalker ontmaskerd wordt en ze doet aangifte bij de politie. In de Van den Bossche holding start de auditor met de doorlichting van het bedrijf. Evy is zodanig blij dat Jana nu toch een kindje wil dat ze haar mond voorbij praat tegen June. Liesbeth mag het ziekenhuis verlaten en moet thuis toezien hoe Rita haar plaats in het huishouden heeft ingenomen.

Dinsdag 25 december 2012
De Pauwelsen zijn in de Jan & Alleman uitgenodigd om kerst te vieren met Rita, Jan en zijn gezin, Mieke en Niko, Maarten en Roos, en met Albert en de bomma. Voor Anna is de aanwezigheid van het extra gezin zonder meer wennen, maar de anderen hebben er geen last van en de sfeer zit er goed in. Jana en Evy bevinden zich nog altijd op hun roze wolk. Marie-Rose en Mathias hebben een kerstetentje met haar kinderen en hun partners. De bezorgde moeder hoopt dat Peter en Véronique voor één avond niet over het werk zullen praten, maar dat blijkt een ijdele hoop. Niko komt heel romantisch uit de hoek met kerst.

Woensdag 26 december 2012
Jan voelt zich geroepen om te bemiddelen tussen Guido en Elias en hij heeft de ouders van de jongen uitgenodigd voor een gesprek. De crisis in de holding is voor Peter een geldige reden om op tweede kerstdag te werken. Anna is verrast wanneer ze Mathias met een bak bier ziet sleuren in de Jan & Alleman en ze stelt zich vragen bij de band die Rita met Patrick Pauwels heeft. Evy vertelt aan Niko dat zij en Jana voor een kindje gaan. Miekes stalker heeft haar nieuwe gsm-nummer in handen. Liesbeth probeert Rita uit haar huishouden te weren.

Donderdag 27 december 2012
Mathias ziet het niet zitten om op dansles te gaan en hij probeert te ontsnappen. Patrick wil iets terugdoen voor Rita en Jan, maar dat valt niet in goede aarde bij Liesbeth. Guido doet een akelige ontdekking op YouTube.

Vrijdag 28 december 2012
Marie-Rose kiest haar huwelijksgetuige. Patrick stelt Rita voor om samen oudjaar te vieren. De spanningen tussen Mieke en Niko lopen hoog op. Guido is bang dat Charlotte hem zal laten schieten als ze het filmpje heeft gezien.

Elke werkdag om 13:35 kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16.


Maandag 24 december 2012
Alle kinderen zijn in de wolken met de geschenken die Sinterklaas heeft gebracht. Marie-Rose vindt het geen fijn vooruitzicht om op oudejaarsavond door een cameraploeg te worden gevolgd. Het stoort Linda dat Jan nog niet heeft gebeld vanuit Benidorm. Hanneke werkt zich serieus in nesten. De 21ste verjaardag van Leen wordt uitbundig gevierd.

Dinsdag 25 december 2012
Leen heeft van haar broer een zeer pikant verjaardagsgeschenk gekregen. Bart en Brenda krijgen midden in de nacht een alarmerende telefoon van de politie over hun dochter Hanneke. Het snoepreisje van Jan en Laura zit erop. Veronique verdenkt haar moeder ervan Linea Veronica kapot te willen maken. Mieke voelt zich al de hele dag ellendig.

Woensdag 26 december 2012
Mieke is met een bloeding in het ziekenhuis opgenomen. Marie-Rose krijgt nog altijd dreigmails uit Gran Canaria. Trudy heeft een lunchafspraak met de producers van het oudejaarsavondprogramma. Jan is de kluts kwijt wanneer Laura hem op kantoor opzoekt. Peter vraagt aan Andreas om de bewaking in de toren op te drijven nu Xavier Latour en Christel zijn vrijgelaten.

Donderdag 27 december 2012
Els maakt zich grote zorgen omdat Andreas geobsedeerd is door zijn werk sinds de computerdiefstal in de toren. Leen en haar vriendinnen stellen orde op zaken in het appartement van Mieke en Wim. Eline heeft het gevoel dat ze gevolgd wordt. Jan trakteert Laura op een romantisch verblijf in De Watermolen. Pierrot krijgt slecht nieuws uit Uganda.

Vrijdag 28 december 2012
Pierrot wil niets liever dan zijn vriend Aron in Uganda gaan opzoeken, maar hij kan de reis niet betalen. Linda vermoedt dat Jan een scheve schaats rijdt na een telefoontje van de receptioniste van De Watermolen. In Benidorm geraakt de webcam van Anna en Albert eindelijk geïnstalleerd. Mieke verplicht Wim om over hun toekomst te praten. Marie-Rose panikeert wanneer Cedric een bloedneus heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten