zondag 30 december 2012

Deze week in Familie!

Maandag 31 december 2012
Evy heeft het moeilijk met het nieuws van dokter Praet. Mathias heeft zijn eerste dansles met Albert. Peter wil voor de kaderleden een nieuwjaarsreceptie organiseren, nog voor de resultaten van de audit binnen zijn. Guido heeft terug een afspraakje met Charlotte. Bart en Jan zetten de grote middelen in om een verzoening te forceren tussen Mieke en Niko. Liesbeth is jaloers omdat haar vader veel geld uitgeeft om Rita culinair te verwennen met oudjaar. Mathias heeft een belangrijk gesprek met Véronique.

Dinsdag 1 januari 2013
Jan en Linda zijn blij dat hun zoon Guido een vriendinnetje heeft. Hoewel dokter Praet duidelijk is geweest, wil Evy toch het risico nemen en zwanger worden. Marie-Rose zoekt in de magazines ideeën voor haar trouwjurk. Rita en Patrick hebben zich goed geamuseerd met oudjaar en voor beiden is de avond voor herhaling vatbaar. Steve probeert de band met Niko terug aan te halen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie in de KomEet houdt Peter een speech, die niet door alle kaderleden goed onthaald wordt. Albert ontdekt dat Mathias zonder werk zit en hij belooft dit stil te houden voor Anna.

Woensdag 2 januari 2013
Marie-Rose wil vandaag haar trouwjurk uitzoeken en ze motiveert Mathias om haar te vergezellen. Liesbeth profiteert van haar ziekteverlof om de grote schoonmaak te doen, hoewel ze lichamelijk nog niet de oude is. In de Van den Bosscheholding worden de resultaten van de audit bekend gemaakt en het is duidelijk dat maatregelen zich opdringen om de crisis het hoofd te bieden. Roos komt nu pas te weten dat Maarten in zijn studententijd donor is geweest bij de spermabank. Elias en Vincent maken Guido duidelijk dat ze de controle hebben over zijn leven. Rita heeft nog altijd niet aan Patrick verteld dat ze een verleden als alcoholiste heeft.

Donderdag 3 januari 2013
Guido heeft het mentaal heel moeilijk. Marie-Rose vindt geen andere trouwjurk. Rita heeft een nare ervaring bij de familie Pauwels. Het komt tot een gesprek tussen Steve en Mieke.

Vrijdag 4 januari 2013
Na overleg met Dirk en Mathias beslist Peter om een crisismanager aan te stellen. Guido vertelt alles aan Charlotte. Mathias krijgt dansles van Albert, zodat hij tijdens de openingsdans geen slecht figuur slaat. Liesbeth wil niet dat Rita nog komt helpen in het huishouden.

Elke werkdag rond 13:35 kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16!


Maandag 31 december 2012
Cedric is opnieuw in het ziekenhuis opgenomen. Eline wordt achtervolgd door haar patiënt Michel en ze overweegt om de politie in te lichten. De platte bandenkwestie in de ondergrondse garage van Van den Bossche Electronics geraakt maar niet opgehelderd. Pierrot kan met de financiële hulp van Isabelle naar Uganda reizen. Linda vraagt Jan op de man af of hij haar bedriegt.

Dinsdag 1 januari 2013
Wim probeert Mieke duidelijk te maken dat ze de vrouw van zijn leven blijft, ook al kan ze geen kinderen meer krijgen. Bart en Brenda maken een afspraak met Safe om de veiligheid in het fitcenter te verbeteren. Pierrot ziet in Uganda zijn goede vriend Aron terug. Veronique en Mario wachten in spanning op het resultaat van de ruggenmergpunctie. Bart twijfelt aan de huwelijkse trouw van zijn vader.

Woensdag 2 januari 2013
Mario gaat met een klein hartje naar het ziekenhuis voor de ruggenmergpunctie. René polst bij Isabelle of ze nieuws heeft van Heidi en Berre. Pierrot wordt in Uganda getroffen door het leed én de levensvreugde van de arme bevolking. Het dieet valt Noa steeds moeilijker en de verleiding is groot om een pizza te bestellen. De aanrander slaat toe in het fitcenter van Brenda.

Donderdag 3 januari 2013
Brenda wordt door de politie ondervraagd over de aanrander die heeft toegeslagen in haar fitcenter. Eline heeft een akelig gesprek met haar patiënt Michel. Trudy en Suzy gaan in het ziekenhuis op bezoek bij Peter en Marie-Rose, die allebei een ruggenmergpunctie hebben laten uitvoeren. Andreas wil voor een tijdje naar Cyprus gaan. Elke stelt Suzy voor om samen de kerstdagen in de Ardennen door te brengen.

Vrijdag 4 januari 2013
Bart vindt dat Brenda zich te veel met de zaak en te weinig met haar gezin bezighoudt. Michel loopt verdwaasd weg wanneer hij een van Elines dochters ziet. Een reden te meer om hem als aanrander aan te wijzen. Rita is aangedaan door het nieuws van Cedric. Albert en Victor gaan vissen. Noa heeft het gevoel dat ze achtervolgd wordt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten