zaterdag 9 februari 2013

Deze week in Familie!

Maandag 11 februari 2013
Voor Dirk zou een hereniging met zijn kinderen het mooist denkbare verjaardagsgeschenk zijn. Mieke heeft het moeilijk met de aanwezigheid van Evy in de buurt van Niko. Linda geeft haar stiefdochter goede raad. Ontwerper Rudi gaat aan de slag bij Fashion en hij drukt meteen zijn stempel. Véronique wil het met Maarten over de toekomst van de KomEet hebben. Anna moet onder het mes. Bart en Trudy ondervinden nu dat ze beter op hun uitgaven hadden moeten letten. Benny heeft het moeilijk met de nieuwe vriend van zijn dochter Stefanie.

Dinsdag 12 februari 2013

Dirk wacht in spanning de reactie van zijn kinderen af op de uitnodiging voor zijn verjaardag. Mieke en Evy hebben een hartig gesprek over de hele toestand met Niko. Peter en ontwerper Rudi vertrekken naar de stoffenbeurs in Parijs. Rita verzwijgt voor haar familie dat ze een afspraak heeft met Patrick. Bart probeert een gezinsbudget op te stellen. Benny kan maar niet verteren dat Stefanie een relatie heeft met de oudere Hans.

Woensdag 13 februari 2013

Dirk krijgt antwoord van zijn dochter op zijn uitnodiging om naar Vlaanderen af te zakken voor zijn verjaardag. Maarten krijgt hoe langer hoe meer het gevoel dat Véronique niet meer in de toekomst van de KomEet gelooft. Guido heeft afgesproken met een jongen die hij kent via zijn blog. Bart en Trudy maken een nieuw gezinsbudget. Benny broedt op een plannetje.

Donderdag 14 februari 2013

Peter bepaalt het thema van de nieuwe collectie, die Fashion zal uitbrengen. Albert bezoekt Anna in het ziekenhuis. Rita vertelt aan haar broer dat ze gecontroleerd wil leren drinken en dat Patrick haar daarbij gaat helpen. Jan weet niet wat hij hoort. Bart en Trudy beseffen dat hun financiële situatie onhoudbaar is geworden. Benny nodigt Hans uit om samen met de familie Valentijn te vieren.

Vrijdag 15 februari 2013

June merkt op dat Nathalie en Dirk elkaar wel erg vaak zien de laatste tijd. De marktonderzoeker presenteert zijn resultaten aan Véronique en zij valt achterover van zijn conclusies. Peter is heel enthousiast over de schetsen van ontwerper Rudi. Marie-Rose zoekt Jan op in het café. Benny's plan is compleet mislukt. 

Elke werkdag kan je ook kijken naar de herhaling van seizoen 16!



Maandag 11 februari 2013
Werner wordt betrapt als bedrijfsspion. Hij stuurde echter niet alles door en wil niet zeggen waarom hij het deed. In plaats van Werner te ontslaan, schorst Peter hem om de zaak verder uit te zoeken. Andreas ontdekt dat Werner gokverslaafd is. Bart vertrouwt Graham niet. Peter wil niet luisteren. Bertje is jaloers dat Boardman als vreemde wel in VdBE mag investeren en hij niet. Nina's tweede voet is ook aangetast. Balencourt confronteert Rob met het verleden van Isabelle.

Dinsdag 12 februari 2013
Peter ontslaat Werner niet. Hij stuurt hem naar Dr. Vaerenbergh. Peter en Bart maken fel ruzie. Deze laatste zoekt steun bij Rob. Wim en Mieke willen geld bijeenzoeken om de ziekenhuisrekening van Nina te betalen. Albert verzwikt zijn voet in Benidorm. Isabelle biecht op dat ze een relatie had met Verhelst. Rob wantrouwt Isabelle. Peter trekt Jans ontslag in.

Woensdag 13 februari 2013

Peter neemt Jan opnieuw aan. Dat wakkert de ruzie tussen Bart en Peter nog meer aan. Linda treft het appartement van Anna en Albert leeg aan. Alles berust op een misverstand. Mieke krijgt financiële steun van Peter voor Nina. Bart denkt dat Peter iedereen tegen hem wil opzetten. Cixi komt terug uit China. Rob heeft zich laten beïnvloeden door Balencourt en betwist de oprechtheid van Isabelles liefde voor hem.

Donderdag 14 februari 2013

De vete tussen Bart en Peter houdt aan. Elkes dochter wil liever bij haar vader blijven wonen. Commissaris De Vos doet haar intrede als politiecommissaris. Rene wil Berre bij hem houden. Veronique weet hem te overtuigen het niet te doen. Evi en Maarten bezoeken de mysterieuze Rainbow, die iets te vertellen zou hebben over haar vader.

Vrijdag 15 februari 2013

Boardman neemt de top van VdBE mee uit eten. Bart en Peter vliegen elkaar weer in de haren. Jan wil zich met de scheiding van Rob en Rita bemoeien. Joe en Marie-Rose praten over hun toekomst samen. Mieke wil dat Bart het bijlegt met Jan.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten