zaterdag 23 februari 2013

Deze week in Familie!

Maandag 25 februari 2013
Dirk zoekt toenadering tot zijn dochter Gail, maar de jonge vrouw houdt de boot af. Niko wil zekerheid van Evy vooraleer hij een punt zet achter zijn relatie met Mieke. Benny is het geheim van Liesbeth te weten gekomen en hij voelt zich gekleineerd. Trudy krijgt een jobaanbieding van Véronique. Marie-Rose blijft zich zorgen maken over Anna en Albert. Jan en Linda hebben op hun beurt de handen vol met Rita en ze overwegen om de hulp van Patrick in te schakelen om haar van de drank af te helpen.

Dinsdag 26 februari 2013
Trudy gaat aan het werk bij Van den Bossche. Bart kan niet verhullen dat hij het er moeilijk mee heeft. Benny besluit zijn dochter Stefanie in te lichten over het verleden van haar oudere vriend Hans. Het fietstochtje van Dirk en Nathalie met hun kinderen Gail en Justin verloopt niet zoals verwacht. Anna geeft aan Marie-Rose toe dat zelfstandig wonen voor haar en Albert niet meer zal kunnen. Niko wil pas tussen Mieke en Evy kiezen als hij zekerheid heeft van Evy. Patrick stelt Rita zwaar teleur.

Woensdag 27 februari 2013
Het drankprobleem van Rita neemt alleen maar grotere proporties aan en Anna ziet geen andere oplossing dan haar verslaafde dochter onder haar hoede te nemen. Stefanie gedraagt zich heel afstandelijk tegen haar moeder, maar weigert te zeggen wat er scheelt. Dirk krijgt meer en meer het gevoel dat het een vergissing was om zijn kinderen te laten overkomen. Maarten schiet in een zesde versnelling wanneer hij hoort welke plannen Véronique met de KomEet heeft.

Donderdag 28 februari 2013
Maarten heeft Marie-Rose ingeschakeld om op haar dochter in te praten. Véronique wil de KomEet immers transformeren in een broodjeszaak. Liesbeth wordt tot het uiterste gedreven door haar dochter Stefanie.

Vrijdag 29 februari 2013
Rita heeft haar intrek genomen bij Marie-Rose. Voor iedereen in huis is het wennen aan haar aanwezigheid. Véronique ontrolt de plannen die ze heeft voor de KomEet. Bart heeft een nieuwe sollicitatie in het vooruitzicht. Niko wil koste wat het kost Evy spreken. Dirk wil zijn verjaardag met het ganse gezin vieren, maar het is zeer de vraag of dit hem zal lukken.

Elke werkdag kan je om 13:35 kijken naar de herhaling van seizoen 16!


Maandag 25 februari 2013
De Vos ondervraagt Kobe. Er werd weer een meisje aangerand. Iemand heeft een bod gedaan op het huisje van Christophe. Leen heeft een nieuwe vriend. Peter onderhandelt verder met Boardman.

Dinsdag 26 februari 2013
Leen heeft een nieuwe vriend: Kahlil. Jan is hier niet helemaal mee opgezet. Werner heeft besloten om niet naar Malta te gaan. Hij speelt het hard. Peter geeft Bart een negatief evaluatierapport. De vete duurt voort. Diederik is seropositief en dus wordt hij beschuldigd van de aanrandingen. De Vos is zeker van haar stuk. Mieke kiest een ontwerp van Marie-Rose als trouwjurk ipv een van Veronique. Els kan het niet verdragen dat Andreas niet zegt waar hij mee bezig is. Marie-Rose kan het huis van Christophe voor één miljoen euro verkopen.

Woensdag 27 februari 2013
Rob dient klacht in tegen Rita. Micheline probeert Rita wat in te tomen in het gevecht tegen Rob. Eline is jaloers op Ellen. Mieke wordt de dupe van de vete tussen Peter en Bart, wanneer Peter de ziekenhuiskosten van Nina weigert te betalen. Véronique gedraagt zich erg koelbloedig tegen haar ontslagen werkneemster Katja. Andreas en Els maken ruzie.

Donderdag 28 februari 2013
Rita wil haar klacht tegen Rob intrekken, maar Balencourt maakt haar wijs dat ze niet meer terug kunnen. De rechtbank doet uitspraak over de zaak van Elkes dochter Sofie. Véroniques ex-medewerker Katja pleegt zelfmoord. Balencourt probeert Isabelle te intimideren, maar die waarschuwt Rob. De jongeren beslissen het scenario van Zoë zelf te verfilmen. Jan heeft problemen met Kahlil.

Vrijdag 29 februari 2013
Bart probeert op een andere manier geld los te krijgen voor Nina. Peter is razend. Andreas vraagt raad aan de Cypriotische Marios. Die bezorgt Andreas foto's van mensen van de drugsmaffia. Zijn geheimdoenerij wekt argwaan bij Els. Trudy probeert Elke te troosten. Marie-Rose laat weten dat ze naar Malta vertrekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten