zaterdag 2 maart 2013

Deze week in Familie!

Maandag 4 maart 2013
Maarten ziet Véroniques idee om een foodshopketen te beginnen niet zitten en wil haar op andere gedachten brengen. Trudy vraagt Bart om met zijn broer te praten, maar die is druk in de weer met de voorbereidingen van zijn sollicitatiegesprek. De situatie zorgt voor spanningen. Mathias heeft het almaar moeilijker met de drukte in huis. Rita voelt zich ondertussen een gevangene omdat haar hele doen en laten wordt gecontroleerd. Niko is kop van jut nu iedereen weet wat er gebeurd is tussen hem en Evy. Hij wordt bovendien voor een groot dilemma geplaatst. Gail en Justin vertrekken op driedaagse rondreis door Europa. Peter ontdekt dat er geknoeid is met de technische fiches.

Dinsdag 5 maart 2013
Mieke is bang dat ze Niko recht in Evy's armen heeft geduwd. De spanningen ten huize Marie-Rose lopen hoe langer hoe meer op. Albert en Anna zeggen hun appartement aan zee op en plannen een verhuis. Liesbeth probeert Benny te overtuigen om naar de afspraak met Hans te gaan. Rita schakelt Patrick in om aan drank te geraken. Trudy verneemt dat Bart een goed sollicitatiegesprek heeft gehad, maar de job weigerde. Maarten geeft niet op en vraagt Marie-Rose om voor zijn zaak te pleiten bij Veronique. Dirk schrijft Justin in bij een castingbureau. Arno is slechtgezind nu Gail weg is. Peter heeft het moeilijk met de fouten die hij heeft gemaakt.

Woensdag 6 maart 2013
Nathalie ontdekt dat Dirk de kinderen in België wil houden. Stefanie wil een nieuwe ontmoeting regelen tussen haar ouders en de moeder van Hans, maar Benny weigert hen te ontvangen. Marie-Rose probeert op vraag van Maarten in te praten op Véronique. Tussen Trudy en Bart lopen de spanningen hoog op nu blijkt dat Bart een job heeft geweigerd. Jan en Linda worden verwacht op de school van Guido voor een oudercontact. Het wordt duidelijk dat de verhuis van Anna en Albert een moeilijke opgave wordt.

Donderdag 7 maart 2013
Peter verzekert Véronique dat ze op zijn steun kan rekenen om het foodshopconcept te verdedigen. Trudy is er nog steeds niet over te spreken dat Bart een interessante job heeft geweigerd. Bart heeft een openhartig en verhelderend gesprek met Dirk. Mieke nodigt Niko bij haar thuis uit om een aantal dingen uit te klaren. Het besef dat Gail binnenkort weer naar het buitenland vertrekt, remt Arno af om ervoor te gaan. Anna en Albert verhuizen uit hun appartement aan zee. Mathias geniet van de rust nu iedereen het huis uit is.

Vrijdag 8 maart 2013
Niko is van zijn melk door het voorstel van Mieke. Ook Jan vreest dat zijn dochter compleet het noorden kwijt is. Anna helpt Marie-Rose om de renovatie van haar huis te financieren zodat ze er samen met Albert en Rita kan intrekken. Het idee valt echter niet in goede aarde bij Mathias en Véronique. Stefanie maakt haar woorden hard en keert haar ouders de rug toe. Patrick brengt Rita opnieuw een bezoekje en heeft op haar vraag drank meegebracht. Trudy is blij wanneer Bart besluit zijn trots opzij te zetten en de job alsnog te aanvaarden. Gail en Justin maken Dirk duidelijk dat hun verblijf in België tijdelijk is en zal blijven.


Elke werkdag om 13:35 kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16!


Maandag 4 maart 2013
De jongeren bereiden de opnames van Zoe's film voor. Eline is jaloers op verpleegster Ellen. Suzy heeft het moeilijk met het vertrek van Marie-Rose. Ze weet immers niet of ze nog terugkomt. Rita en Micheline leggen het bij. Véronique is stylist voor de kortfilm. Leen zegt Kahlil dat ze niet verliefd is op hem. Werner eist royalties op de innovaties van VdBE.

Dinsdag 5 maart 2013
De jongeren draaien Zoe's film. Jan wil de camera niet geven zonder dat hij mee mag werken. Tijdens de opnames herinnert Shirley zich haar aanranding. Kobe reageert overdreven in zijn rol als politiecommisaris. Comité P. stelt een onderzoek in naar Lits. De Vos krijgt de aanrander niet te pakken. Evi wil meer weten over Didier De Kunst. Ze denkt dat hij misschien haar vader zou kunnen zijn. Els uit haar ongerustheid over Andreas tegen Trudy. Pierrot is bereid te getuigen tegen zijn moeder.

Woensdag 6 maart 2013
Trudy helpt Zoe met haar film. Werner neemt Balencourt als advocaat. Die meent dat Werner recht heeft op de royalties van de machinerie in VdBE. Els komt erachter dat Andreas Ludwig en Wilfried gebruikt om zijn geheime zaakjes op te lossen. Ze is razend. Pierrot legt een verklaring af bij Verhelst in het voordeel van Rob. Maar Rob wil die niet gebruiken, tot woede van Pierrot. De Vos wil Diederik, de verdachte van de aanranding, doen bekennen. Evi denkt dat ze de dochter is van Didier De Kunst. Jan wil dat Maarten breekt met haar.

Donderdag 7 maart 2013
De Vos heeft Diederik doen bekennen. Linda en Maarten maken ruzie met Jan. Bertje wil Linea Veronica kleren laten verkopen via het internet. Nina mag naar huis maar Wim voorziet praktische problemen in verband met het huwelijk. Mieke vindt Wim egoïstisch. Mieke twijfelt of ze wel wil trouwen met hem. Tot hij haar voorstelt om Nina bruidsmeisje te laten zijn. Rita is aangeslagen door de verklaring van Pierrot.

Vrijdag 8 maart 2013
Brenda's vergunning voor een tweede fitnesscenter wordt goedgekeurd. Peter wil Bart zo snel mogelijk buiten. Bart kan niet kiezen tussen VdBE en Ming Electonics. VdBE ontwerpt een afluisterapparaat voor Andreas. Mario heeft problemen in China. Cixi gaat hem achterna. Nina mag naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten