zaterdag 9 maart 2013

Deze week in Familie!

Maandag 11 maart 2013
Anna neemt de verbouwingen ten huize Marie-Rose zeer ernstig. Mathias ziet de plannen nog steeds niet zitten en zoekt een bondgenoot. Jan maakt Niko duidelijk dat hij zal moeten kiezen tussen Mieke en Evy. Peter haalt zijn slag thuis en ontvangt duurdere stoffen van de leverancier. Benny's koppigheid houdt aan, noch hij noch Stefanie wil de eerste stap naar een verzoening zetten. Bart beseft dat hij dringend werk moet vinden. Trudy ondervindt dat Véroniques bedoelingen met de Foodshop niet zo nobel zijn dan ze eerst had gedacht.

Dinsdag 12 maart 2013
Mieke probeert de date van Niko en Evy te dwarsbomen. Justin besluit toch deel te nemen aan de casting. Voor Dirk is dit een duidelijk teken dat zijn zoon in België wil blijven. Gail maakt Arno duidelijk dat ze nog steeds terug naar de States wil. Een gesprek met June zet Nathalie aan het denken over haar gevoelens voor Dirk. Marie-Rose is bereid een rusthuis te gaan bekijken voor Anna en Albert. Anna ontdekt dat Rita heeft gedronken. Véronique maakt werk van de herinrichting van de KomEet. Mieke vindt dat Trudy Maarten een mes in de rug heeft gestoken en ook Bart moet het ontgelden.

Woensdag 13 maart 2013
Patrick raadt Benny aan om zich toegeeflijker op te stellen tegenover Stefanie. Marie-Rose en Mathias vinden het beter dat Patrick even niet meer bij Rita over de vloer komt. Bart mag op sollicitatiegesprek gaan bij een printerbedrijf. Peters zenuwen nemen toe nu de voorstelling van de nieuwe kledinglijn dichterbij komt. Daardoor werkt hij zelfs Rudy op de zenuwen. Maarten wordt genomineerd voor een prestigieuze koksprijs en hoopt dat Véronique hierdoor zal afzien van haar plannen met de KomEet. Hij nodigt de familie uit voor een feestje. Tijdens een etentje maakt Justin zijn vader duidelijk dat hij niet in België wil blijven. Gail koestert gevoelens voor Arno, maar durft het niet te laten blijken.

Donderdag 14 maart 2013
Nathalie heeft de nacht bij Dirk doorgebracht. Véronique bekijkt samen met een architect de plannen voor de KomEet. Maarten heeft ondertussen een interview gegeven waarmee ze allesbehalve tevreden is. Hoewel hij een uitstekende technische proef heeft afgelegd, krijgt Bart tijdens zijn sollicitatiegesprek heel wat kritische vragen voorgeschoteld. Patrick vertelt Rita dat hij een tijdje geen contact meer wil. Mieke probeert Evy te overhalen om Niko los te laten, maar het gesprek mondt alweer uit in een ruzie. Gail wacht tevergeefs op toenadering van Arno. Liesbeth kan Benny's onverschilligheid niet langer aanzien.

Vrijdag 15 maart 2013
Bart krijgt een verlossend telefoontje. Niko excuseert zich bij Mieke en vergezelt haar naar het feestje van Maarten. Ook Rita wil er graag naartoe, maar Anna is onverbiddelijk. Tijdens Maartens feestje duikt een onverwachte gast op die de sfeer meteen verpest. Mieke kan haar jaloezie niet langer de baas, waardoor er opnieuw wrevel ontstaat. Het komt zelfs tot een ruzie tussen Bart en Niko, waarbij Arno per ongeluk in de klappen deelt. Benny probeert zich te verzoenen met zijn dochter Stefanie. Zij heeft verrassend nieuws te melden.

Elke werkdag om 13:35 kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16!


Maandag 11 maart 2013
Rita wil Balencourt aan de deur zetten. Trudy wordt executive producer van Zoé's film. Els is kwaad omdat Andreas blijft liegen en ze dreigt met een scheiding. De Vos zit ernaast in verband met de aanhouding van een vermoedelijke aanrander. Boardman probeert te bemiddelen tussen Peter en Bart.

Dinsdag 12 maart 2013
Marthe vertelt dat ze kanker heeft. Peter doet Werner een voorstel, maar Balencourt raadt hem af dat te tekenen. Elke wil het contact met haar dochter verbreken. Suzy maakt zich kwaad. Anna en Albert gaan op stap met Albertine en Victor. Ze voeren Anna dronken en laten haar een contract ondertekenen om een huis in Benidorm te kopen. Leen probeert een verkeersslachtoffer te redden

Woensdag 13 maart 2013
Leens eerste interventie loopt fout af. Ze voelt zich schuldig en verdrietig. Anna en Albert komen terug thuis. Suzy komt met Sofie aandraven. Elke brengt de dag door met haar. De politie laat Diederik, de verdachte van de aanrandingen, vrij. Jan, Linda en Guidoke verwelkomen Anna en Albert. Bart ontdekt dat Hanneke vechtfilmpjes bekijkt op het internet

Donderdag 14 maart 2013
Bertje wil voor Linea Veronica een online winkel opstarten. De werknemers van VDBE dreigen met een stiptheidsactie omdat Peter Werner weer in dienst heeft genomen. Andreas probeert het goed te maken bij Els. Leen wil stoppen met haar studies. Suzy wil graag een kindje van zichzelf, om samen met Elke op te voeden. Andreas redt de dochter van Petros uit een kelder.

Vrijdag 15 maart 2013
Leen is er nog steeds niet bovenop. Marthe wordt geopereerd. Anna en Albert gaan Rita opzoeken in Antwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten