zaterdag 30 maart 2013

Deze week in Familie!

Maandag 1 april 2013
Jan maakt zich zorgen over zijn dochter en vreest dat Mieke zich sterker voordoet dan ze zich werkelijk voelt. Bij Fashion worden de kleren van de modeshow geleverd. Wanneer blijkt dat de trenchcoat, het pronkstuk van CASUAL 5, niet werd meegeleverd, is Peter in alle staten. Arno zit in de put omdat Gail niets van zich laat horen. Liesbeth probeert hem te troosten, maar haar woorden hebben niet het verhoopte effect. Véronique is bijzonder tevreden met de plannen voor de renovatie van de KomEet. Het kostenplaatje daarentegen valt veel hoger uit dan verwacht. Jan zet Rita op haar plaats wanneer ze stomdronken opduikt in de Jan en Alleman. Linda wil een nieuwe badkamer, maar dat idee valt niet bij iedereen in goede aarde.

Dinsdag 2 april 2013
Rita heeft zich opgesloten in haar studio. Patrick en Linda zijn van mening dat Jan de situatie verkeerd heeft aangepakt. Véronique dringt er bij Victor op aan om zich te laten onderzoeken door een specialist. Bart krijgt geen verlof om de jobbeurs bij te wonen, maar besluit hoe dan ook te gaan. Benny heeft een vader-zoongesprek met Arno. Die stelt Gail op zijn beurt voor een ultimatum. Mathias weet met zichzelf geen blijf en gaat langs bij VdB in de hoop zich daar nuttig te kunnen maken. Louise komt thuis met een kuikentje.

Woensdag 3 april 2013
Victor blijft koppig weigeren zich door een specialist te laten onderzoeken, dit tot grote ergernis van Véronique. Bij Fashion is de trenchcoat nog steeds niet geleverd en de tijd begint te dringen. Rita wil dat Jan zijn excuses aanbiedt en besluit zich tot dan op te sluiten. Jan ziet het nog steeds niet zitten om de badkamer te renoveren. Marie-Rose heeft een plan om hem alsnog te overtuigen. Bart komt dolgelukkig thuis van de jobbeurs. Liesbeth raadt Arno aan om afstand te nemen van Gail.

Donderdag 4 april 2013
Vandaag vindt bij Fashion de generale repetitie van de modeshow plaats. De trenchcoat werd geleverd, maar is niet klaar om op de catwalk te verschijnen. Rudy probeert te redden wat er te redden valt, terwijl Peter de leiding van de repetitie van hem overneemt. Die verloopt niet meteen van een leien dakje. Louise logeert bij Mathias en Marie-Rose. Voor Mathias een welgekomen afleiding, want hij verveelt zich de laatste tijd dood en denkt eraan opnieuw werk te zoeken. Arno hackt de computer van Gail en is allesbehalve tevreden met wat hij ontdekt. Terwijl Linda allerhande offertes opvraagt, blijft Jan zich verzetten tegen de renovatie van de badkamer. Tussen Victor en Véronique lopen de spanningen hoog op.

Vrijdag 5 april 2013
Het team van Fashion maakt zich op voor de grote modeshow. Iedereen beseft wat er op het spel staat en de zenuwen lopen dan ook hoog op. Gail en Arno kiezen opnieuw voor een langeafstandsrelatie. Liesbeth wil haar zoon behoeden voor een teleurstelling en waarschuwt hem voor de valkuilen. Na zijn sollicitatiegesprek bij Lantec zit Bart met gemengde gevoelens. Er zijn immers enkele geduchte tegenkandidaten. Jan krijgt totaal onverwacht telefoon van zijn dochter Leen. Rita pakt haar koffers. Véronique is er niet mee gediend dat Victor niet naar de modeshow komt.
Elke werkdag om 13u35 kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16!


Maandag 1 april 2013
Verhelst laat weten dat hij geen geld meer geeft aan Evi's moeder als Evi hem blijft lastig vallen. Petros en zijn gezin worden overmeesterd door de maffia. Petros roept de hulp in van Andreas.

Dinsdag 2 april 2013
Trudy vaart geëmotioneerd uit tegen Marijke. Die eist een DNA-onderzoek, desnoods via gerechtelijke weg. Andreas komt met Petros' vrouw en kind ongedeerd uit de ontploffing. De staatsveiligheid geeft Andreas de schuld van Petros' dood omdat hij de politie niet tijdig heeft gebeld. Evi benadert Verhelst opnieuw, maar hij negeert haar. Lobke vraagt of Isabelle niet wil bemiddelen.

Woensdag 3 april 2013
Isabelle confronteert Verhelst met Evi's bestaan. De computers bij Van den Bossche Electronics worden gehacked. Bart moet terugkomen uit Malta. Brenda blijft en leert Bram kennen. Suzy en Elke vullen de papieren van de spermabank in.

Donderdag 4 april 2013
Lobke wordt aangerand. De Vos ondervraagt haar. Bertje is dronken en hij belaagt Véronique in de parkeergarage. Peter en Bart verzoenen zich.

Vrijdag 5 april 2013
Bertje wordt beschuldigd van de aanranding op Lobke. Marijke Leemans daagt Trudy en co voor de rechter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten