zaterdag 24 augustus 2013

Deze week in Familie!

Joepie! Eindelijk is het nieuw seizoen van Familie daar!!

Maandag 26 augustus 2013
Twee maanden na het dramatische buurtfeest kijken Jan en Linda vol ongeduld uit naar de thuiskomst van Guido. Bart is erg tevreden met zijn nieuwe job, maar komt al snel voor een dilemma te staan. Arno stort zich volledig op het ontwerpen van een website voor Fashion en lijkt nog maar weinig aandacht te hebben voor Gail. Linda en Mieke hebben een belangrijke beslissing genomen over hun carrières. Over haar relatie met Jan is Linda plots een stuk minder zeker. Leen heeft het moeilijk met huilbaby Arthur.

Dinsdag 27 augustus 2013

Bart kan niet weerstaan aan de verleiding van zijn bazin Greet. Mieke laat zich door Evy en Niko adviseren over haar date met Gunther, een knappe man die ze in het ziekenhuis leerde kennen. Linda wil meer vuur in haar relatie brengen, maar Jan laat zich niet meteen van zijn meest romantische kant zien. Véronique, Trudy en Liesbeth komen in de problemen te zitten wanneer Pieter-Jan plots zijn ontslag indient in de Foodbar.

Woensdag 28 augustus 2013

Linda probeert een ruzie tussen Guido en Jan te voorkomen. Bart weet niet meer hoe hij zich op zijn werk moet gedragen en houdt zijn slippertje angstvallig verborgen voor Trudy. Mieke heeft een idee om het vuur in Linda's huwelijk opnieuw aan te wakkeren. Véronique ontvangt de eerste sollicitanten voor de job in de Foodbar. Ook Zjef, een onzekere dertiger die op eigen benen wil staan, waagt zijn kans. Anna en Albert krijgen te maken met een puberende Louise. Liesbeth maakt kennis met Carla, de zus van Rudi. Peter wordt gevraagd voor een televisie-interview over de manier waarop hij zijn job combineert met zijn gezin.

Donderdag 29 augustus 2013

De date van Mieke loopt anders af dan verwacht. Bart brengt steeds meer tijd door met Greet, tot groot ongenoegen van de nietsvermoedende Trudy. Rudi ergert zich steeds meer aan Véronique en de manier waarop ze VdB leidt. Linda heeft er alles voor over om de interesse van Jan weer aan te wakkeren en laat zich onder handen nemen door Stefanie. Guido heeft zijn vader iets te vertellen en ook Louise broedt op een plannetje.

Vrijdag 30 augustus 2013

Vandaag wordt het interview met Peter uitgezonden. Ook in de gevangenis wordt het fragment met argusogen bekeken. De scherpe uitspraken van Peter aan het adres van Bert blijven dan ook niet zonder gevolgen. Arno werkt de nacht door om de demoversie van de website voor Fashion klaar te krijgen. Toch is hij niet zeker van het eindresultaat. Bart durft zijn bazin Greet niet af te wijzen. Véronique neemt een nieuw hulpje aan voor de Foodbar, maar of dat wel de juiste keuze is, is nog maar de vraag.


Je kan ook nog steeds naar de herhaling kijken van seizoen 16!

Maandag 26 augustus 2013
Els kampt met nog meer vragen sinds ze de stem van Andreas heeft gehoord. Trudy heeft er een probleem mee dat Peter overweegt om zijn aandelen aan Véronique te verkopen. Rob en Isabelle hebben voor het eerst sinds lang een goed gesprek over hun relatie. Guido, de zoon van Linda en Jan, gaat op schoolreis. Brenda wordt door haar eigen zoontje Jelle wakker geschud.

Dinsdag 27 augustus 2013

Brenda beseft meer dan ooit dat ze een evenwicht moet vinden tussen werk en gezin. Mario heeft een speciale opdracht voor Suzy. Peter is niet van plan om de aalmoes van Bert aan te nemen. Het doet Isabelle deugd dat Pierrot voor haar en Gaston een leuke taak in het buurthuis heeft.

Woensdag 28 augustus 2013

Bert is in alle staten omdat Peter zijn aandelen in Van den Bossche Electronics niet wil verkopen, hoewel hij het geld heel goed kan gebruiken. De woede van Bert groeit nog wanneer De Vos en Bosman hem meenemen voor ondervraging. Lits' zoektocht naar Andreas heeft een nieuw element opgeleverd. Marie-Rose en Joe praten voor het eerst sinds haar vlucht naar Vlaanderen over hun gevoelens voor elkaar. Miel en Francine zijn in een zeer vrijgevige bui.

Donderdag 29 augustus 2013

Peter geraakt er hoe langer hoe meer van overtuigd dat Bert achter het complot tegen Van den Bossche Electronics zit. Bjorn ziet in de QV zijn eerste liefde, Veerle, terug. Hij voelt nog altijd veel voor haar en hij vindt het dan ook vreselijk dat ze morgen gaat trouwen. Bart en Peter proberen via het internet meer infomatie over Boardman te verzamelen en ondertussen proberen Rob en Jan de schuldeisers te sussen. Anna trekt zich de problemen bij Van den Bossche hard aan.

Vrijdag 30 augustus 2013

Rob heeft gekozen tussen Rita en Isabelle maar heeft al snel spijt van zijn beslissing. Ook Peter kampt met spijt en hij voelt zich schuldig wanneer hij de bomma en Joe Bonduono in het ziekenhuis bezoekt. Peter voelt zich ellendig omdat hij het levenswerk van zijn vader niet kan redden en beseft dat hij nog maar twee opties heeft: samenwerken met Bert of aandelen verkopen aan Véronique. Devos en Bosman brengen Els de resultaten van de bloedsporen die op de plaats delict zijn gevonden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten