zaterdag 10 augustus 2013

Evy Herman - Marianne Devriese

Marianne als Evy in Familie
Evy Hermans

Evy is een vlotte dertiger en levensgenieter. Ze studeerde criminologie aan Universiteit Leuven, en wilde graag politie-agente worden zodoende ze iets tegen de criminaliteit kon doen. Het fascineert haar om criminelen te doorgronden en ze proberen het rechte pad op te helpen. Maar dan kijkt de altijd zo sportieve en levenslustige Evy de dood in de ogen. Ze kampt met zware hartritmestoornissen, waardoor ze een defibrillator ingeplant krijgt en het rustiger aan moet doen. Haar droom om agente te worden mag ze vergeten, maar haar passie pent ze voortaan neer in haar boeken.

Op relationeel vlak is Evy open-minded. Na een relatie met Maarten, en daarna met Pierrot, had ze een tijdje een lesbische relatie met Jana, en stort ze zich in een liefdesdriehoek met Mieke en Niko. Wanneer Evy plots zwanger blijkt te zijn, heeft ze geen idee van wie de vader van het kind is.

Op heden heeft Evy een relatie met Stan, waarmee ze samen de nieuwssite "Localscoop.be" vorm geeft. 

Vroeger werd de rol van Evy vertolkt door Sofie Truyen.


Marianne Devriese



Marianne Devriese (1979) is een Vlaams actrice. Ze studeerde aan studio Herman Teirlinck In het echte leven is ze samen met Steve Geerts met wie ze drie dochters heeft, Lina, Ava en Pippa. Ze leerden elkaar kennen op de set van 'En daarmee basta!'. Ze speelde verschillende bijrollen in tv-series, maar haar passie is vooral theater.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten