zaterdag 1 februari 2014

Deze week in Familie!

Maandag 3 februari 2014
Benny heeft een tekening gemaakt van de man die hij in de parkeergarage van Jens heeft gezien op de avond van de moord. Hij hoopt dat Stefanie zich kan herinneren wie de man juist is. Peter beseft dat zijn huwelijk met June wel eens definitief voorbij zou kunnen zijn. Er wacht hem de moeilijke taak Louise in te lichten. Sébastien hoort Zjef uit over de vroegere relaties van Mieke. Wat hij te horen krijgt, bevalt hem allerminst. Mathias en Marie-Rose krijgen er een nieuwe logé bij wanneer Agnes besluit om in het land te blijven.

Dinsdag 4 februari 2014

De hele familie reageert geschokt op de breuk tussen Peter en June. Vooral Louise heeft het moeilijk. Agnes heeft haar broer Mathias iets op te biechten over Delphine. Zijn reactie brengt haar helemaal van slag. Dirk wil zich voorbereiden op het ergste en schrijft samen met Nathalie zijn wilsbeschikking. Benny doet op het internet een ontdekking die voor een doorbraak kan zorgen in het onderzoek naar de moord op Jens. Véronique verneemt dat Hanne een jobaanbieding heeft gekregen van Dior.

Woensdag 5 februari 2014

Rita vraagt Bart om de ontdekking van Benny door te geven aan de politie. Ondertussen broedt Arno zelf op een plan om de vermoedelijke moordenaar van Jens te pakken. Dirk en Nathalie komen tijdens een gesprek met Leen voor een onaangename verrassing te staan. Agnes biedt Mathias haar verontschuldigingen aan, maar dat is niet naar de wens van Delphine. Hanne twijfelt of ze Rudi en Véronique moet inlichten over de jobaanbieding van Dior. Mieke is de opmerkingen van Niko over haar nieuwe vriend grondig beu en beslist om hem hierover aan te spreken. Séba komt met een verrassend voorstel.

Donderdag 6 februari 2014

Véronique roept Hanne op het matje. De politie wil weten waar Bart de nieuwe informatie over de moord op Jens vandaan haalt en voelt hem aan de tand. Bart vertelt hen alles wat hij weet en dreigt zo Benny in gevaar te brengen. Mieke moet een belangrijke beslissing nemen. 's Avonds lopen de spanningen tussen Niko en Séba hoog op. Peter heeft beslist hoe hij de toekomst van June ziet binnen het bedrijf. Véronique is niet akkoord, maar krijgt even later een verrassend voorstel van June.

Vrijdag 7 februari 2014

Mieke krijgt eindelijk het ware gelaat van Séba te zien en zoekt troost bij haar vrienden. Véronique wil dat Hanne haar contract tekent en schakelt de hulp in van Rudi. De Raad van Bestuur moet ondertussen beslissen over de toekomst van June binnen VDB. De vergadering wordt echter grondig verstoord. Dirk heeft een slechte dag, maar bloeit weer helemaal open tijdens het zang- en muziekfeest van Jan. Arno heeft een geheime afspraak met Raf, de vermoedelijke moordenaar van Jens.

Elke werkdag rond 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen. 

Maandag 3 februari 2014
Wim is nerveus omdat hij het driekoningenfeest in het buurthuis moet presenteren. Maarten en Bjorn regelen op het laatste nippertje nog een fijne verrassingsact, maar toch kent het feest een dramatische afloop. Sibe kan er niet tegen dat zijn zus gecharmeerd wordt door Bert. Het zoontje van Veronique en Mario vertrekt terug naar Zwitserland. Tot grote ergernis van Marie-Rose heeft Jens alweer een nieuw idee voor de modeshow. Els helpt Rob met zijn revalidatieoefeningen.

Dinsdag 4 februari 2014

Veerle is met een hevige bloeding in het ziekenhuis opgenomen. De verslagenheid is groot na de gebeurtenissen in het buurthuis en vooral Bert wordt met de vinger gewezen. Mieke dringt bij Sibe en Gerdien aan om actief op zoek te gaan naar een job. Anna is heel kieskeurig in de zoektocht naar een geschikt vakantiehuisje. Trudy heeft haar laatste bestraling achter de rug. Linda is razend omdat Jan haar nieuwe dansschoenen heeft weggegeven.

Woensdag 5 februari 2014

Jan voelt zich schuldig omdat hij de dansschoenen van Linda heeft weggegeven en hij probeert de plooien glad te strijken. Bert heeft een kandidaat in gedachten voor de bediening in het bedrijfsrestaurant. Veerle worstelt met de vraag van haar ouders om terug naar huis te keren en ze vraagt raad aan Mieke. Marie-Rose hoopt dat Mario Jens kan overtuigen de modeshow toch in België te organiseren.

Donderdag 6 februari 2014

Jan vindt dat Linda gisteren te laat is thuisgekomen van de dansles. Bert probeert van Mieke meer te weten te komen over het verleden van Sibe en Gerdien. Veronique blijft van mening dat Mario te veel tijd en energie in Maison Marie-Rose stopt. Linda krijgt thuis het bezoek van haar sympathieke danspartner William. Trudy is bloednerveus omdat ze naar het ziekenhuis moet voor de resultaten van de radiotherapie.

Vrijdag 7 februari 2014

Trudy loopt op wolkjes omdat de radiotherapie zijn werk heeft gedaan en ze vliegt er terug in bij Maison Marie-Rose. Bjorn vreest dat hij Veerle nu echt kwijt is. Veronique begrijpt niet waarom Mario gekant is tegen een collectie voor de rijpere vrouw. Els krijgt eindelijk het geld van de brandverzekering en ze wil zo snel mogelijk De Lork overnemen. Bij Van den Bossche Electronics loopt de opening van het bedrijfsrestaurant in het honderd. Lobke houdt midden in de nacht een kotfuif.


Familie afl.117  di 04/02/2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten