zaterdag 22 februari 2014

Deze week in Familie!

Maandag 24 februari 2014
Wanneer Jake maar niet komt opdagen, beginnen Jan en Leen zich zorgen te maken over Arthur. Nathalie durft Dirk niet langer alleen te laten en bespreekt haar onrust met Liesbeth. Trudy heeft het moeilijk met het extra werk. Delphine hoort Marie-Rose uit over Peter en zijn vorige relaties. Agnes plant een fietstocht met Patrick.

Dinsdag 25 februari 2014
Niko's auto wordt opnieuw toegetakeld. Hij vermoedt dat Gevaert meer weet. Leen weet niet hoe ze de situatie met Jake moet aanpakken en gaat te rade bij Mieke. Ondertussen lucht ook Jake zijn hart bij Niko. Hanne lijdt alsmaar meer onder de situatie met Rudi. Mathias en Delphine krijgen hun proefstalen binnen en organiseren een proefavond voor de familie, maar dan komt er plots hulp uit onverwachte hoek.

Woensdag 26 februari 2014
Zjef licht zijn vrienden in over zijn date met PJ. Hanne besluit afstand te nemen van Rudi en van Fashion. Peter heeft een oplossing gevonden voor de zware werklast bij VDB. Niko heeft opnieuw een aanvaring met Erik Gevaert wanneer die hem komt uitdagen in de Jan & Alleman. De fietstocht van Agnes en Patrick loopt anders af dan verwacht.

Donderdag 27 februari 2014
Jan is bang dat zijn dochter samen met Jake opnieuw naar Amerika zal vertrekken. Zjef heeft het moeilijk omdat hij nog steeds niets heeft gehoord van PJ. ¿Ondertussen doet Niko zijn plan uit de doeken om Gevaert te klissen. Zijn ideeën stuiten op zware tegenkanting van Jan en Rita. Dirk neemt een aantal belangrijke beslissingen. Ook Hanne hakt een moeilijke knoop door.

Vrijdag 28 februari 2014

Niko is razend wanneer hij merkt dat Gevaert opnieuw heeft toegeslagen. Mieke en Evy hebben de grootste moeite om hem te kalmeren. Bij Fashion dreigt een levering compleet in het honderd te lopen. Zjef zit nog steeds in zak en as omdat hij geen nieuws krijgt van PJ. Jake confronteert Leen met een nieuw voorstel: hij wil het hoederecht over Arthur.


Elke werkdag kan je rond 13:40 kijken naar een aflevering van een oud seizoen!

Maandag 24 februari 2014
Linda en Francine hebben een openhartige babbel over de kleine kantjes van hun mannen. Mieke vreest dat ze opnieuw junglekoorts heeft. Bert ziet Alexandra Gallo terug in het atelier van Mario. Els ontpopt zich als zakenvrouw en doet Van den Bossche Electronics een zakelijk voorstel. Maarten en Björn smeden plannen voor de muzikale quiz in het café van Dimi. Sinds het vertrek van Isabelle zit Rita opnieuw met Rob in haar hoofd.

Dinsdag 25 februari 2014
Leen is er zeker van dat ze Paul heeft weggejaagd. Linda blijft zich aan Jan ergeren. Mieke wordt met de dag zieker, maar toch wil ze niet naar Amerika reizen om zich door Guy te laten behandelen. Peter legt de raad van bestuur zijn oplossing voor de cafetaria bij Van den Bossche Electronics voor. Jens belooft Véronique dat hij Alexandra op straat zal zetten. Linda is teleurgesteld wanneer William niet komt opdagen voor de dansles.

Woensdag 26 februari 2014
Het weekendje Ardennen doet Leen en Paul veel deugd en de romantiek viert hoogtij. Veerle is kwaad omdat Bjorn haar niet meegevraagd heeft naar een familiefeest. Francine brengt Linda en William terug dichter bij elkaar. Pierrot maakt zich zorgen over Lobke. Het ontgaat Marie-Rose niet dat de ontwerpen van Mario beter verkopen dan die van Jens. Marthe stelt zich vragen bij de vriendschap tussen Bart en Shirley.

Donderdag 27 februari 2014
Alexandra Gallo doet bij de politie aangifte van de overval. Marie-Rose vraagt aan Mario om actief te blijven in Maison Marie-Rose. Gerdien ergert zich aan de nieuwe logé van Bert. Peter, Trudy en Bart vertrekken naar Tanzania. Guy Maeterlinck is overgevlogen uit Amerika om Mieke te onderzoeken. Linda vindt het verschrikkelijk dat William een punt zet achter hun danscursus.

Vrijdag 28 februari 2014
Mario wil niet dat Cédric naar Zwitserland terugkeert. Linda kampt met een groot schuldgevoel. Guy heeft geregeld dat Mieke meteen naar het ziekenhuis kan voor onderzoeken.. Leen vraagt aan haar vriend Paul om mee te spelen met de muziekquiz. Bert onthult zijn nieuw zakelijk plan aan Veronique en Mario. In het ziekenhuis lucht William zijn hart bij Paul. Gerdien heeft er een probleem mee dat Alexandra bij Bert is ingetrokken.

Familie afl.133  wo 26/02/2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten