zaterdag 1 maart 2014

Deze week in Familie!

Maandag 3 maart 2014
Leen wil niet dat de kleine Arthur naar Amerika vliegt, maar is bang dat het hierdoor tot een conflict met Jake zal komen. Delphine staat voor haar eerste werkdag bij VDB en geniet van haar rol als 'de nieuwe June'. Niko bedenkt een plan om definitief komaf te maken met de pesterijen van Gevaert. Dat plan is echter niet zonder gevaar. Patrick vermoedt dat Agnes meer voor hem voelt dan alleen vriendschap en besluit haar hierover aan te spreken.

Dinsdag 4 maart 2014

Niko is van plan om Gevaert uit zijn tent te lokken. Hij brengt de man zelfs een bezoekje bij hem thuis, maar dat loopt anders af dan verwacht. Peter zoekt een manier om zijn werk te combineren met zijn verantwoordelijkheden als alleenstaande vader. Delphine ziet haar kans schoon om nog meer in zijn leven binnen te dringen. Rudi worstelt met een gebrek aan inspiratie en mist Hanne. Mathias stort zich volledig op de nieuwe zaak die hij samen met Delphine heeft opgericht. Maar laat zijn gezondheid dat wel toe?

Woensdag 5 maart 2014

Peter heeft een afspraak op de rechtbank om de echtscheidingsprocedure in gang te zetten. Louise en Delphine helpen hem door deze emotionele dag. Véronique ontdekt dat Mathias grootse plannen heeft met zijn biobedrijfje en is daar absoluut niet tevreden mee. Nathalie wil de tijd die hen nog rest samen met Dirk doorbrengen en denkt eraan te stoppen met werken. Leen komt te weten dat de plannen van Jake drastisch gewijzigd zijn. Niko moet zijn stunt van gisteren bekopen.

Donderdag 6 maart 2014

Nu Jake besloten heeft om het spel hard te spelen, maakt Leen zich klaar om de confrontatie aan te gaan in de rechtbank. Evy, Mieke en Zjef beginnen aan hun veertig dagen zonder vlees, al ziet Zjef dat totaal niet zitten. Peter loopt door zijn privéproblemen gestresseerd rond op het werk. Evy is daarvan het grootste slachtoffer. Nathalie maakt Peter duidelijk dat ze haar job niet meer kan combineren met de zorg voor Dirk.

Vrijdag 7 maart 2014

Leen heeft nauwelijks geslapen omdat haar zaak tegen Jake vandaag voor de rechtbank komt. Patrick en Agnes zwijgen in alle talen over hun afspraakje. Marie-Rose wordt opgeroepen om in de jury te zetelen tijdens een belangrijke assisenzaak. De eerste ontmoeting met de beklaagde is echter geen aangename kennismaking. Rudi kan maar geen deftig ontwerp op papier krijgen en besluit Hanne op te zoeken. Het 'Veertig Dagen Zonder Vlees'-initiatief ten huize Evy dreigt na één dag al uit te draaien op een flop. Peter doet Delphine een voorstel met verstrekkende gevolgen.


Elke werkdag kan je rond 13:40 kijken naar de herhaling van een oud seizoen.

Maandag 3 maart 2014

Mieke heeft slecht nieuws gekregen in het ziekenhuis: ze heeft een transplantatie nodig. Mario vertelt aan zijn schoonmoeder dat hij voorlopig niet meer voor Maison Marie-Rose wil werken. Peter, Trudy en Bart bezoeken in Tanzania verschillende projecten van Vredeseilanden. Het doet Peter plezier dat zijn vrouw onder de Afrikaanse zon openbloeit. Sien vermoedt dat Linda met William geslapen heeft en daarom niet naar de dansles wil gaan.

Dinsdag 4 maart 2014

In Tanzania is Trudy onder de indruk tijdens het bezoek aan een schooltje. Véronique is niet meer gekant tegen een fusie met Casa Gallo omdat dit modehuis deuren naar de beau monde opent en omdat ze zo Alexandra een lesje kan leren. Anna en Albert zijn terug in het land, maar ze zijn hun bagage kwijt. Linda neemt Mieke in vertrouwen over haar gevoelens voor William.

Woensdag 5 maart 2014

In Tanzania maken Peter, Trudy en Bart kennis met de knappe Nederlandse Nel. Linda's wispelturigheid werkt Jan danig op de zenuwen en hij zoekt in haar gsm naar een antwoord op zijn vragen. Marie-Rose en Mario hebben een zwaar gesprek over Jens en Véronique. Net voor Mieke naar de operatiezaal wordt gebracht, komt Guy afscheid van haar nemen. Kobe bezoekt Anna en Albert. In het café van Dimi gaat de muziekquiz door. Er hangt romantiek in de lucht tussen Bert en Alexandra.

Donderdag 6 maart 2014

Jan is er niet over te spreken dat Maarten vals gespeeld heeft tijdens de muziekquiz in Dimi's café. In Tanzania bezoeken Peter en Trudy een natuurpark. Anna en Albert zijn van mening dat Kobe terug onder de mensen moet komen. Linda en Mieke hebben een openhartig gesprek over William. Mario ziet in een tekening van Cédric een teken dat hij niet naar Zwitserland wil terugkeren. Alexandra krijgt het op haar heupen van Gerdien en Sibe en ze wil dat Bert de tieners op straat zet.

Vrijdag 7 maart 2014

In Tanzania slaan Peter en Bart in paniek als blijkt dat Trudy het bewustzijn heeft verloren. De discussies tussen Alexandra en Gerdien bereiken een climax en Bert wordt voor blok gezet. Linda vertelt aan Leen wat er haar overkomen is én ze volgt de raad van Mieke op. Bart keert terug naar Vlaanderen. Peter en Trudy blijven nog een week in Tanzania. Marie-Rose maakt zich zorgen omdat Jens niet komt opdagen op het werk en zijn telefoon niet opneemt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten