zaterdag 8 maart 2014

Deze week in Familie!

Maandag 10 maart 2014
Delphine hakt een knoop door en besluit alsnog bij Peter in te trekken, maar Agnes is er niet gerust in. Mathias belooft een oogje in het zeil te houden terwijl zijn zus in Frankrijk is. Jake wil koste wat het kost op Arthur passen en intimideert Jan. Marie-Rose maakt zich op voor haar eerste dag als juryvoorzitster in de zaak Buytaert.

Dinsdag 11 maart 2014

Delphine palmt Louise en Peter steeds meer in. Ze kan Peter zelfs overtuigen om zijn trouwring niet langer te dragen. Patrick heeft het moeilijk met het nakende vertrek van Agnes. Nathalie nodigt vrienden en kennissen uit voor een feestje bij haar en Dirk. Jake ontdekt dat Arthur een tijd opgevangen werd door Xelios, omdat Leen zijn gehuil niet meer aankon.

Woensdag 12 maart 2014

Patrick wil niet dat Agnes terug naar Frankrijk vertrekt en probeert haar op de valreep tegen te houden. Dirk wil zijn begrafenis op voorhand geregeld hebben en treft de nodige voorbereidingen. Jake ziet het kortgeding met vertrouwen tegemoet nu hij weet dat Leen de kleine Arthur heeft laten plaatsen omwille van zijn huilbuien.

Donderdag 13 maart 2014

De vervangster van Hanne gaat aan de slag bij VDB en dat is niet naar de zin van Rudi. Jake benadert Rita en komt zo nog meer bezwarende informatie te weten over Leen. Peter voelt zich schuldig omdat Delphine speciaal voor hem van look is veranderd. Dirk brengt zijn beste vrienden op de hoogte van zijn plannen.

Vrijdag 14 maart 2014

Jake en Leen krijgen vandaag te horen wie het hoederecht over Arthur krijgt. Vast staat dat de advocaat van Jake het spel keihard zal spelen. Door de breuk tussen June en haar vader heeft Louise haar geloof in de liefde verloren. Véronique vindt dat Rudi er zelf moet voor zorgen dat Hanne terugkomt naar VDB. Zij is echter niet van plan om toegevingen te doen.

Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen,en dit rond 13:40.

Maandag 10 maart 2014

Leen tikt haar vader op de vingers omdat hij zich in zelfmedelijden hult en ze is niet de enige. Albert is de laatste dagen opvallend moe. Jens geeft zijn ontslag bij Maison Marie-Rose. Mario probeert hem op andere gedachten te brengen. Lode en Rudolf maken zich zorgen over Micheline en ze contacteren Rita. Linda kampt met een huizenhoog schuldgevoel.

Dinsdag 11 maart 2014

Bert moet Alexandra ongezien het huis zien uit te krijgen wanneer hij onverwacht bezoek krijgt. Jan slooft zich uit voor zijn kinderen. Anna heeft er genoeg van dat Albert voortdurend in slaap valt en ze alarmeert Leen. Bart is geïrriteerd wanneer blijkt dat er een probleem is in één van Brenda's fitcenters. De grote deal van Van den Bossche Electronics met Innotech dreigt op het laatste moment in het water te vallen. Marie-Rose stelt Els voor om samen naar een feestje te gaan.

Woensdag 12 maart 2014

Cixi nodigt Mario en Véronique uit om samen Chinees nieuwjaar te vieren. Mario confronteert Véronique met haar jaloerse oprispingen. Bart en Rob stellen de prijs scherper in een poging om de deal met Innotech toch nog binnen te halen. Bert vertelt Alexandra dat hij haar schulden toch niet overneemt. Sibe is op staande voet ontslagen op zijn werk. Guido kan er niet aan wennen dat zijn mama voorlopig elders woont. Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman moeten een verdacht overlijden in een hotelkamer onderzoeken.

Donderdag 13 maart 2014

Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman onderzoeken de moord op Alexandra Gallo. Het verdachtenlijstje is lang en de meeste verdachten werken in de modewereld. Jan heeft zich herpakt en hij houdt zonder veel problemen het huishouden draaiende. Gerdien vertelt Cixi de waarheid over Bert en Alexandra. Maison Marie-Rose heeft de 'Designer of the Year'-award gewonnen.

Vrijdag 14 maart 2014

Bart moet Jelle meenemen naar het werk omdat Marthe niet kan babysitten. Wim doet een zeer onaangename ontdekking. Bert probeert Cixi te overtuigen van zijn liefde. Véronique ontdekt dat Maison Marie-Rose de prestigieuze award heeft gewonnen met een ontwerp van Mario. Sibe en Gerdien zijn verdwenen. Linda kijkt samen met Lobke naar foto's van Jan. Dimi wil nog meer activiteiten organiseren in zijn café.



Familie afl.142  di 11/03/2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten