zaterdag 23 augustus 2014

Deze week in Familie!

Vanaf maandag om 19:55 is Familie terug! Dan start seizoen 24!


Maandag 25 augustus 2014
Tijdens de modeshow van Vero Bello vallen alle maskers af. Peter blijft verbaasd achter nu blijkt dat June haar schouders zet onder het concurrerende modebedrijf van zijn zus Véronique. Ondertussen beseft hij echter niet dat zijn dochter Louise op de vlucht is voor Delphine en gevaar loopt.

Dinsdag 26 augustus 2014
De verdwijning van Delphine wordt opgemerkt. Agnes ziet geen andere mogelijkheid dan op te biechten dat haar dochter psychisch ziek is en mogelijk een gevaar vormt.

Woensdag 27 augustus 2014
Peter heeft het emotioneel moeilijk. Linda besluit de hoofdrol in de musical aan Maude over te laten. Liesbeth schrikt wanneer ze verneemt dat Arno solliciteert voor een job in China.

Donderdag 28 augustus 2014
Benny is bijzonder zorgzaam naar Liesbeth toe en dat maakt Stefanie achterdochtig. Fashion en Vero Bello houden allebei angstvallig hun verkoopcijfers in de gaten. Cedric duikt plots op bij Marie-Rose.

Vrijdag 29 augustus 2014

Cédric wil school lopen in België, maar moet daarvoor eerst testen afleggen bij het CLB. Véronique beseft dat de zorg voor haar zoon moeilijk te combineren valt met haar verantwoordelijkheid bij Vero Bello. Arno heeft belangrijk nieuws.

Elke werkdag na het nieuws van 13:00 kan je kijken naar een oud seizoen!


Maandag 25 augustus 2014
Linda vreest dat Miel alzheimer zou kunnen hebben en ze overweegt om Francine te alarmeren. Caro gaat Maarten verdedigen bij de directeur van de kokschool. De aandeelhouders van Linea Veronica vergaderen over de fusie met Maison Marie-Rose. Brenda heeft een nieuw plan om in contact te komen met Bart. Trudy en Mario hebben het huis voor zich alleen, maar Marie-Rose komt sneller dan voorzien naar huis.

Dinsdag 26 augustus 2014
Véronique drijft de druk op haar moeder en schoonzus op om snel een beslissing te nemen over de fusie van hun modehuizen. Mario is de leugens beu en hij wil een punt zetten achter zijn verhouding met Trudy. Bert is razend omdat Peter het contract met het OCMW op de helling zet door zijn weigering een extra ingenieur aan te werven. Het ziet ernaar uit dat Gino bij een gebrek aan bewijzen zal vrijkomen. Mieke praat een hartig woordje met Nel. Bert achterhaalt de reden van het ontslag van Yasmine in het advocatenkantoor.

Woensdag 27 augustus 2014
Yasmine is nog altijd kwaad omdat Bert in haar verleden heeft zitten neuzen. Mario neemt terug afstand van Véronique, maar dat zint haar niet. Bart gaat opnieuw aan het werk om Peter uit de nood te helpen. Miel raakt op straat in de war en hij begaat een grote verkeersovertreding. Peter stelt Bert voor om samen met hun partners te gaan eten. Het is de laatste werkdag van Veerle bij Wim en ze nemen afscheid met een glas champagne.

Donderdag 28 augustus 2014
Maarten moet naar de schooldirecteur in verband met zijn praktijkexamen en meteen daarna vertrekt hij met zijn vrienden naar de Ardennen. Bij hun aankomst blijkt dat Evy het vakantiehuisje niet goed heeft geboekt. Véronique en Marie-Rose bespreken de intentieverklaring van hun fusie. Brenda geeft Nel tips om Bart voor zich te winnen, maar er zit een verborgen boodschap in. Een duivenmelker belt aan bij Bart met een boodschap van Brenda.

Vrijdag 29 augustus 2014

In de Ardennen ontdekken de jongeren een drugslab en ze moeten vluchten voor de drugsbende. Ze verdelen zich in groepjes, maar dat blijkt geen goed plan. Door een uitspraak van Louise besluiten Trudy en Mario een punt te zetten achter hun verhouding. Zullen ze hun scheve schaats ook opbiechten aan Peter en Véronique? Bart neemt een groot risico.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten