zaterdag 30 augustus 2014

Deze week in Familie!

Maandag 1 september 2014
Véronique verneemt dat ook Peter aanwezig zal zijn bij het interview voor het modeblad Flash. Geen van beiden weigert echter toe te geven dat ze een confrontatie niet zien zitten. Bart probeert van Maarten te weten te komen wat zijn plannen zijn.

Dinsdag 2 september 2014
Bart komt voor een moeilijke keuze te staan. Rita ergert zich aan de rommel op de kamer van Cédric. Wanneer ze ook nog eens een fles sterke drank aantreft, besluit ze Marie-Rose in te lichten. Bij Fashion moet Hanne een serieus tandje bijsteken...

Woensdag 3 september 2014
Cédric krijgt nieuws van het CLB. Benny wil Liesbeth verrassen, maar gaat iets te enthousiast te werk. Hanne heeft het moeilijk met de haast onmogelijke opdracht die Peter haar heeft gegeven.

Donderdag 4 september 2014
Benny doet een alarmerende ontdekking. Mieke en Niko zitten een eerste keer samen om hun trouw te bespreken. Ondertussen beginnen de vele vragen van hun omgeving hen danig op de zenuwen te werken. Bij Fashion krijgt Hanne hulp uit onverwachte hoek.

Vrijdag 5 september 2014
Linda besluit het advies van Jan en Martijn naast zich neer te leggen en de hoofdrol in de musical te weigeren. Liesbeth en Benny maken zich zorgen en plannen een afspraak bij Leen. Niko schakelt de hulp in van Rita voor de voorbereidingen van zijn huwelijksfeest

Elke werkdag kan je  na het nieuws van 13 uur kijken naar een oud seizoen!

Maandag 1 september 2014
De wereld van Peter is ingestort sinds hij weet dat Trudy een scheve schaats heeft gereden, maar toch wil hij niet meteen beslissingen nemen over zijn huwelijk. Hij eist wel dat Trudy hem vergezelt naar het etentje met Bert en Yasmine. In de Ardennen hebben Bjorn, Maarten en Caro de politie kunnen alarmeren. Hun eerste prioriteit is Veerle uit de grot halen en naar het ziekenhuis overbrengen. Bart en Brenda worden nog altijd vastgehouden door Nel, die zich almaar meedogenlozer opstelt.

Dinsdag 2 september 2014
In de Ardennen is de politie nog altijd op zoek naar Evy en Pierrot, die hopeloos verloren zijn gelopen in de bossen. Veerle wordt ondertussen aan de rug geopereerd, maar er zijn complicaties. Op de terugweg van het restaurant zijn Peter en Bert van de weg gereden. Bert komt er met de schrik en schrammen vanaf, maar Peter ligt in een coma. Privédetective Lits volgt een nieuw spoor dat naar Nel en haar gijzelaars Bart en Brenda moet leiden.

Woensdag 3 september 2014
Elke dag zit Trudy in het ziekenhuis naast het bed van Peter, die nog altijd in een coma ligt. Ze vertelt hem alles wat er reilt en zeilt in de familie in de hoop dat hij zal ontwaken. Bart ziet de toekomst van Van den Bossche Electronics somber in en hij vreest dat Bert een coup zal plegen. Feit is dat hij al op de stoel van Peter zit, tot grote ergernis van Jan.

Donderdag 4 september 2014
Hoewel de ontvoering goed is afgelopen, groeien Brenda en Bart elke dag meer uit mekaar. Ook Suzy krijgt verwijten naar haar hoofd geslingerd en die doen zeer, vooral omdat ze van Pim komen. Yasmine wordt door Gino onder druk gezet om terug als callgirl aan de slag te gaan. De samenwerking tussen Veronique en Marie-Rose loopt niet van een leien dakje. Bjorn kan met de beste wil van de wereld de wens van Veerle niet inwilligen.

Vrijdag 5 september 2014
Jan luistert een vertrouwelijk gesprek af tussen Linda en Leen en schiet in een Franse colère. Sinds de dood van zijn moeder is Pim voortdurend boos. Hij kwetst niet alleen Suzy, maar beledigt ook de Van den Bossches. Bjorn is vastbesloten om voor Veerle te vechten, ook al wil ze hem niet meer zien. Veronique pikt de insinuaties op die Jens over Mario en Trudy vertelt. Mathias komt verrassend uit de hoek bij Marie-Rose.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten