zondag 7 september 2014

Deze week in Familie!

Maandag 8 september 2014
Hanne is boos op Thomas voor wat er is gebeurd. Véronique en Peter krijgen allebei het interview in modemagazine Flash te lezen. Anna is bang dat de concurrentiestrijd tussen broer en zus tot een familievete zal leiden.

Dinsdag 9 september 2014
Véronique en Marie-Rose krijgen maar geen vat op Cédric. Hij lijkt niet van plan zich te excuseren voor zijn leugens. Benny heeft het ontzettend moeilijk en krijgt een nieuwe klap te verwerken.

Woensdag 10 september 2014
Mieke heeft last van huwelijksstress nu ze samen met Niko hun trouwdatum heeft vastgelegd. Niko doet echter een verrassende belofte. Véronique is ten einde raad wanneer blijkt dat Cédric spijbelt. Rita biedt haar hulp aan.

Donderdag 11 september 2014
Linda heeft de weddenschap met Jan gewonnen en eist haar tegenprestatie op. Jan bijt door de zure appel. Benny lucht zijn hart bij Rita. Omdat het zo druk is bij Vero Bello, besluit Marie-Rose een dag in te springen. Faroud betrekt Leen bij zijn geheime operatie.

Vrijdag 12 september 2014
Linda is dag in dag uit bezig met de musical en dat begint op haar te wegen. Mieke panikeert wanneer ze verneemt dat Niko nog niet begonnen is met de voorbereidingen van hun huwelijk. Louise kan het goed vinden met Cédric, maar daar is niet iedereen tevreden mee.

Elke werkdag kan je na het nieuws van 13h kijken naar de herhaling van een oud seizoen!

Maandag 8 september 2014
Véronique weet dat haar man en schoonzus een affaire hebben gehad en ze gaat de confrontatie met de twee verraders aan. Pim vangt hier flarden van op. Brenda vertelt Bart dat ze thuis wegkwijnt en dat ze een beslissing heeft genomen. Wim gaat op bezoek bij Veerle en praat met haar over Bjorn. De heldere momenten van Miel worden steeds schaarser en Linda vreest dat Francine er onderdoor zal gaan.

Dinsdag 9 september 2014
Brenda heeft haar agenda volgeboekt om niet te moeten nadenken. Marie-Rose en Véronique verschillen van mening over de Amazone-collectie. Door de brief van het vredegerecht gaat Suzy aan zichzelf twijfelen. Rita staat er de komende weken alleen voor in het café en daar komt bij dat Dimi erg op haar zenuwen werkt. Pooier Gino drijft de druk op Yasmine op. Véronique maakt dure beloftes: ze wil en zal Mario gelukkig maken.

Woensdag 10 september 2014
Suzy vertelt Pim dat ze op het einde van de week verwacht worden bij de vrederechter. Véronique slooft zich uit om Mario te behagen. Met succes, tot blijkt dat ze de locatie van de modeshow op eigen houtje heeft veranderd. Trudy en Bert hebben een openhartig gesprek in de ziekenhuiskamer van Peter. Veerle weigert de hulp van Maarten en Bjorn. Yasmine vindt dat Bert de laatste tijd veranderd is. Is zijn honger naar macht gestild, of broedt hij op een sluw plan?

Donderdag 11 september 2014
Trudy verliest stilaan de hoop dat Peter ooit nog uit zijn coma zal ontwaken. Linda maakt zich zorgen over de verlatingsangst van Jelle en ze raadt Bart aan om met hem naar de kinderpsychiater te gaan. Véronique stelt Mario voor om terug het echtelijk bed te delen. Veerle voelt zich iedereen tot last en ze gelooft niet in de zin van haar nieuwe leven.

Vrijdag 12 september 2014
Miel klopt met een bebloed hemd aan bij Linda. Zijn verwarde uitleg doet het ergste vrezen en Bjorn en Maarten moeten een kijkje gaan nemen in de mobilhome. Mieke heeft alweer een rotdag op het werk gehad. Véronique blijft Mario aangenaam verrassen. Bert heeft het gevoel dat de familie hem opnieuw waardeert. Els verplicht Trudy om tijd voor zichzelf te maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten