zaterdag 27 september 2014

Deze week in Familie!

Maandag 29 september 2014
Leen ontdekt dat Maarten zijn verhaal wil vertellen aan een journalist. Zal ze Faroud inlichten of kiest ze de kant van haar broer? Véronique komt te weten waarom Cédric zich zo opstandig gedraagt. 's Avonds schuift ze samen met Peter de benen onder tafel op het verzoeningsetentje van Marie-Rose. Niko vraagt Hanne op Miekes trouwjurk te ontwerpen.

Dinsdag 30 september 2014
Het verzoeningsdiner van Marie-Rose dreigt helemaal uit de hand te lopen. Anna, Albert en Trudy doen hun uiterste best om de gemoederen te bedaren. Bart breekt wanneer Maarten niets meer met hem te maken wil hebben.

Woensdag 1 oktober 2014
Evy is totaal van slag door wat ze heeft gezien en ze confronteert Andreas met de feiten. Trudy vindt het niet kunnen dat Peter zijn dochter heeft verboden om haar oma nog te zien. Ze maakt Marie-Rose duidelijk dat ze haar kant kiest. Ook tussen Cédric en Louise komt het tot een aanvaring. Marie-Rose doet thuis een onthutsende ontdekking.

Donderdag 2 oktober 2014
Mathias doet zijn beklag bij Benny. Cédric vindt dat zijn moeder te weinig tijd voor hem vrijmaakt. Hij stelt een to do-lijst op voor het weekend. June gedraagt zich als een echte feeks bij Vero Bello en laat zowel Rudi als Marie-Rose naar haar pijpen dansen.

Vrijdag 3 oktober 2014
Evy wil haar problemen even vergeten en gaat op stap met Mieke. 's Avonds worden de eerste exemplaren van haar boek geleverd. Hanne vertelt met lood in de schoenen dat ze samen met Thomas naar Parijs gaat. Liesbeth en Zjef krijgen de volle laag van Peter omdat ze zich laten restylen bij Vero Bello.

Elke werkdag na het nieuws van 13h kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen!

Maandag 29 september 2014
Bert en Yasmine treffen een ravage aan in hun woonkamer. Jan is niet te spreken over de rijles van gisteren. Suzy polst bij Peter hoe zijn gesprek met Pim is gegaan. Véronique en haar moeder bereiken een compromis over de hoofdlocatie van hun modehuis. Anna bespreekt met Leen de vergeetachtigheid van Albert. Veerle wordt opnieuw opgenomen in het ziekenhuis.

Dinsdag 30 september 2014
Bert verklaart Gino de oorlog en hij verplicht Yasmine om mee te gaan naar Van den Bossche Electronics. Bjorn is opgelucht omdat Wim hem rijles wil geven. Suzy verzet zich niet meer tegen Pims verhuis naar Limburg. Trudy motiveert Mario om Véronique een kans te geven. Bart vindt dat Brenda het niet kan maken om net voor het weekend op zakenreis te vertrekken. Jan meent te weten wie de nieuwe verkoopsdirecteur van Van den Bossche Electronics wordt.

Woensdag 1 oktober 2014
Bert ondervindt dat Gino niet met zich laat sollen, maar dat betekent niet dat hij zich Yasmine laat afpakken. Mario en Marie-Rose zijn bloednerveus voor de modeshow, maar Véronique heeft er alle vertrouwen in dat de pers de collectie goed zal onthalen. Ze wil de aanwezige journalisten ook belonen met een primeur. Bjorn vreest het ergste wanneer hij de vader van Veerle huilend aantreft in het ziekenhuis.

Donderdag 2 oktober 2014
Marie-Rose en Mario zitten in de put omdat er geen klanten en geen pers naar de modeshow zijn gekomen. Ook Yasmine piekert zich suf. Wat als de politie de verdwijning van pooier Gino gaat onderzoeken en haar en Bert op het spoor komt? Bart geeft aan zijn zus Leen toe dat hij huisman is geworden om Brenda te plezieren. Rita is nieuwsgierig wanneer Marie-Rose met Mathias een glas komt drinken in het café.

Vrijdag 3 oktober 2014
Guido verheugt er zich op om naar de scouts te gaan. Jan confronteert Maarten met zijn negatief gedrag van de laatste weken en Suzy ondervindt dat haar neef Pim een zeer opstandig trekje heeft. Yasmine blijft zich schuldig voelen omdat zij en Bert geen hulp hebben geboden aan Gino. Ontwerper Jens vertrekt niet met stille trom bij Linea Veronica. Bart en de kinderen zijn op hun hoede wanneer ze gestommel op de eerste verdieping horen. Caro heeft een voorstel voor Bjorn.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten