zaterdag 4 oktober 2014

Deze week in Familie!

Maandag  6 oktober 2014
Véronique en Cédric zijn aan het eind van hun Latijn. Samenleven lijkt niet te lukken. Hanne en Thomas houden hun relatie angstvallig geheim, hoe moeilijk dat ook is. Leen en Faroud hebben in de Foodbar een afspraak die niet onopgemerkt voorbijgaat.

Dinsdag 7 oktober 2014
Mathias maakt Agnes duidelijk dat hij haar nooit meer wil zien, maar zij is niet van plan zich zomaar bij zijn beslissing neer te leggen. Evy weet niet of ze moet ingaan op het aanbod van Andreas. Onder impuls van Zjef neemt ze een beslissing. Véronique ontdekt dat Cédric regelmatig spijbelt en is ten einde raad. Cédric zelf zoekt hulp bij Rita.

Woensdag 8 oktober 2014
Thomas laat Peter duidelijk verstaan dat hij verkeerd bezig is. Fashion moet uitgaan van zijn eigen sterkte en mag niet meegesleurd worden in zijn persoonlijke vendetta met Véronique. Leen zoekt steun bij Trudy en Mieke. Cédric overweegt om op internaat te gaan.

Donderdag 9 oktober 2014
Evy heeft het moeilijk om met Andreas samen te werken en laat dat duidelijk verstaan. Zjef probeert haar op andere gedachten te brengen. De geheime liefde van Thomas blijft een bron van speculatie. Bij Vero Bello lopen de spanningen hoog op tussen Rudi en June.

Vrijdag 10 oktober 2014
Agnes beschuldigt Mathias ervan seksuele avances bij haar gemaakt te hebben. Liesbeth wil de Foodbar uitbouwen tot een keten, maar Benny is niet voor dat idee te vinden. De spanningen bij Vero Bello doen Rudi terug verlangen naar de sfeer bij Fashion. Hij spitst de oren wanneer hij verneemt dat er opnieuw een vacature is.

Elke werkdag kan je na het nieuws van 13h kijken naar de herhaling van een oud seizoen.

Maandag  6 oktober 2014
Suzy slaat de goede raad van Els in de wind en ze neust in het privéleven van Pim. Ook Linda heeft de grootste moeite om tot Francine door te dringen. Christel solliciteert bij Van den Bossche Electronics voor de job van verkoopsdirecteur. Mieke wil in het buurthuis een winkeltje beginnen. Mario geeft aan Véronique toe dat hij zich aan haar blijft ergeren, maar ook dat hij haar niet kwijt wil. Bjorn deelt zijn twijfels over Caro's aanbod met Veerle.

Dinsdag 7 oktober 2014
Mario stelt Véronique voor om in relatietherapie te gaan. Yasmine voelt zich veiliger nu Wim de woning aan het schilderen en het behangen is, maar toch springt ze nog altijd uit haar vel bij elk onverwacht geluid. Suzy maakt zich zorgen omdat Pim maar niet naar huis komt. Pierrot polst bij Mieke of hij stage kan lopen bij het OCMW. Bjorn gaat als hulpkok aan de slag in het eethuisje van Caro.

Woensdag 8 oktober 2014
Suzy confronteert Pim met wat ze ontdekt heeft over zijn vriendin Lore en ze windt er geen doekjes om dat de ontvoogding niet doorgaat. Bjorn krijgt het niet tegen Maarten gezegd dat hij bij Caro werkt. Véronique en Mario hebben hun eerste afspraak bij de relatietherapeut. Marie-Rose heeft één en ander te bespreken met Mathias. Bart vertrouwt het niet dat Christel voor zijn job heeft gesolliciteerd.

Donderdag 9 oktober 2014
Linda en Jan zijn onder de indruk van de nieuwe look van Maarten. Bjorn vindt het vooral lachwekkend. Pierrot hoopt dat Mieke de bioboerderij erdoor krijgt, want het lijkt hem de perfecte stage. Suzy weet nog altijd niet waar Pim verblijft. Trudy geeft Mathias een verklaring voor het aantrekken en afstoten van Marie-Rose. Pierrot, Leen en Evy gaan in het ziekenhuis op bezoek bij Veerle. Leen ontmoet haar nieuwe stagemeester.

Vrijdag 10 oktober 2014
Leen is van slag wanneer ze oog in oog staat met haar nieuwe stagemeester. Gelukkig kan ze terecht bij Veerle, die nog altijd in het ziekenhuis ligt. Marie-Rose weet niet wat ze van Mathias' voorstel moet denken. Maarten geeft aan Linda toe dat hij spijt heeft van de breuk met Caro en ook Bart speelt open kaart met zijn vrouw. De toestand van Miel gaat elke dag achteruit. Peter en Rob verschillen van mening over de manier waarop er moet worden gereageerd op de petitie van het wijkcomité.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten