zaterdag 25 oktober 2014

Deze week in Familie!

Maandag 27 oktober 2014
Thomas komt van een kale reis terug uit Keulen. Mathias probeert Jenny te ontvluchten, maar lijkt nergens veilig te zijn voor zijn nieuwe secretaresse. Peter stort zich vol overgave op zijn modellenbureau. Ook Stefanie toont interesse. Maarten voelt zich nog steeds schuldig voor de dood van Roos. Trudy en Zjef delen een geheim...

Dinsdag 28 oktober 2014
Menno verdiept zich steeds meer in het leven van Evy. Marie-Rose en Trudy gaan op zoek naar een locatie voor de dansmarathon en zien het groots. Stefanie maakt zich klaar voor haar eerste werkdag bij Fashion Models. Mathias doet een extra inspanning om Jenny zo snel mogelijk uit zijn huis te krijgen. Leen maakt zich hoe langer hoe meer zorgen over haar broer en vindt het tijd om in te grijpen.

Woensdag 29 oktober 2014
Evy kan haar nieuwsgierigheid maar niet bedwingen. Véronique is nog steeds op zoek naar een tegenzet voor Fashion. Jelle bereidt een spreekbeurt voor over de 'Groote Oorlog', maar ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Trudy probeert Bart warm te maken voor de dansbenefiet.

Donderdag 30 oktober 2014
Menno wist vakkundig alle sporen die naar Evy leiden en onthult zijn ware bedoelingen. Peter geeft Thomas carte blanche voor de opdracht voor Airfree. Ondertussen zet June Véronique onder druk om ook mee te dingen naar de opdracht. Bart probeert Trudy te overhalen om net zoals Liesbeth verder te studeren. Albert komt te weten dat Jelle aan een spreekbeurt werkt over de 'Groote Oorlog' en biedt zijn hulp aan. Niko ziet een oude bekende terug.

Vrijdag 31 oktober 2014
Menno haalt de teugels strak aan, maar Evy weigert mee te werken. Maarten is bereid de psychiater nog een kans te geven. Hij beseft dat zijn tijd met Roos tot het verleden behoort. Albert heeft een idee om Jelles spreekbeurt naar een hoger niveau te tillen. Peter heeft nieuws voor Stefanie.


Elke werkdag kan je na het nieuws van 13:00 kijken naar de herhaling van een oud seizoen!

Maandag 27 oktober 2014
Suzy is woest omdat ze niet kan bewijzen dat Lore, de vriendin van Pim, een bedriegster is. Dimi is eindelijk van zijn gips verlost. Wim heeft op de politierechtbank goed en slecht nieuws gekregen. Bert brengt bij Peter verslag uit over de gang van zaken bij Van den Bossche Electronics. Bjorn vraagt aan Leen, Pierrot en Evy om mee te helpen met de frietenbak. Ook Maarten maakt zijn opwachting in Leuven.

Dinsdag 28 oktober 2014
Wim en Bart zitten met een kater om U tegen te zeggen. Dimi maakt zich grote zorgen sinds hij vernomen heeft dat zijn café plaats moet ruimen voor een nieuwe weg. Peter heeft nog altijd last van zware hoofdpijn. Marie-Rose deelt hoe langer hoe meer haar zorgen met Mathias. Jan is teleurgesteld omdat Miel hem niet wil zien. Suzy probeert Pim duidelijk te maken dat Lore zijn vertrouwen niet waard is.

Woensdag 29 oktober 2014
Pim heeft gebroken met Lore en is naar zijn tante Suzy teruggekeerd, maar de vraag is voor hoelang. Veronique is in elk geval van mening dat Pim een lastpost is en ze maakt de ene bitsige opmerking na de andere. Jan toont weinig begrip wanneer Francine vraagt om nu toch Miel te bezoeken in de instelling. Peter dringt bij Bert aan om een andere oplossing te zoeken voor het transportprobleem van Van den Bossche Electronics. Mieke is er niet mee opgezet dat Bert en Yasmine komen eten.

Donderdag 30 oktober 2014
Bert weet niet wat hij moet denken van het etentje bij Mieke en Wim. Jan pikt het niet dat Maarten zijn frustraties afreageert op zijn broertje Guido. Peter schrikt zich een hoedje wanneer hij in de krant een artikel in verband met de invalsweg leest en hij verdenkt er Bert van het perslek te zijn. Ook de wijkbewoners hebben duidelijk het artikel gelezen.

Vrijdag 31 oktober 2014
Veerle vraagt opnieuw aan haar moeder om haar waardig te laten sterven. Leen zegt voortdurend dat ze niets meer met Paul wil, maar toch is ze geïrriteerd wanneer ze hem ziet keuvelen met een jonge verpleegster. Bart wil terug gaan werken. Bjorn zoekt sponsors voor zijn recordpoging frieten bakken. Rob heeft een romantische verrassing voor Els.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten