zaterdag 18 oktober 2014

Deze week in Familie!

Maandag 20 oktober 2014
Rudi ergert zich aan de bemoeienissen van June. Véronique probeert haar zakenpartner tot de orde te roepen. Evy wordt gewaarschuwd door haar collega's: ze mag niet te ver gaan in haar research naar Menno. Peter legt de tegenargumenten van Thomas naast zich neer en wil koste wat het kost modellenbureau Casters Agency overnemen.

Dinsdag 21 oktober 2014
Benny heeft een vrije dag en helpt Mathias bij het kiezen van een secretaresse. Maarten blijft vreemde geluiden horen en schimmen zien. Hij probeert de hallucinaties te verdringen en wil zo veel mogelijk alleen zijn. Evy kan niet weerstaan aan de drang om Menno op te bellen.

Woensdag 22 oktober 2014
Peter kondigt de overname van Casters Agency aan. Het nieuws stuit op gemengde reacties. Vooral Thomas steekt zijn ongenoegen niet onder stoelen of banken. De verhuis van Vero Bello zit erop. Véronique wil met een schone lei beginnen en alle neuzen in dezelfde richting krijgen.

Donderdag 23 oktober 2014
Zjef wacht op een teken van leven van Evy en wordt steeds ongeruster. Peter geeft Thomas en Liesbeth meer verantwoordelijkheid om zichzelf te kunnen focussen op zijn rol binnen Fashion Models. Ondertussen blijft de concurrentie tussen Fashion en Vero Bello de familie in twee verdelen. De vete leidt zelfs tot een hevige discussie tussen Jan en Rita. Leen is bezorgd over Maarten.

Vrijdag 24 oktober 2014
Thomas beslist om zijn grootmoeder te gaan opzoeken in Keulen. Hij wil dat Hanne hem vergezelt. Zjef steunt de plannen van Liesbeth voor de volle 100% en laat dat duidelijk merken. Peter maakt kennis met de modellenwereld en dat lijkt hem te bevallen. Zijn omgeving heeft echter minder vertrouwen in de situatie. Véronique en June broeden ondertussen op een tegenzet...

Elke werkdag rond 13:40 kan je kijken naar een oud seizoen.

Maandag 20 oktober 2014
Mieke verlangt net als Wim naar een kind, maar adoptie ziet ze niet zitten. Bjorn en Maarten gaan met mekaar op de vuist. Commissaris De Vos weet dat Suzy het moeilijk heeft met het feit dat Pim nog altijd niet thuis is en ze gaat met de huishoudster praten. Veronique en Mario krijgen op restaurant ruzie over zijn ontrouw en haar grillen.

Dinsdag 21 oktober 2014
Hoewel Mieke gisteren slecht gereageerd heeft, kaart Wim terug het draagmoederschap aan. Bjorn voelt zich schuldig omdat hij in de keuken van Caro werkt, maar dat is nog niets vergeleken met hun zoen. Bert polst bij Yasmine naar haar professionele dromen. Wim moet vrijdag voor de rechtbank verschijnen. Leen vraagt zich luidop af waarom Paul na een half jaar teruggekeerd is uit Zweden. De politie heeft nieuws voor Suzy in verband met Pim. Dimi telt de dagen af tot zijn been uit het gips mag.

Woensdag 22 oktober 2014
Commissaris De Vos en inspecteur Bosman hebben Suzy nog niet teruggevonden. Hun enige aanwijzing is de balpen van Van den Bossche Electronics. Bjorn kan Maarten niet aan het verstand brengen dat hij niets heeft met Caro. Bert moet wennen aan het idee dat Yasmine een bloemenkraam wil runnen. Veerle vraagt aan Leen om haar het verlossend euthanasiespuitje te geven.

Donderdag 23 oktober 2014
Suzy heeft haar lesje nog niet geleerd en ze maakt opnieuw een afspraak met het meisje, dat beweert de schuilplaats van Pim te kennen. Bjorn ziet het niet meer zitten om het wereldrecord frieten bakken aan te vallen. Wim probeert het draagmoederschap aan te kaarten bij Yasmine, maar hij gaat zeer onhandig tewerk. Maarten vertelt tegen Veerle zeer lelijke dingen over Bjorn.

Vrijdag 24 oktober 2014
Francine stelt Linda voor om samen te gaan shoppen. Marie-Rose en Veronique verschillen van mening over de toekomst van de Amazonereeks. Pim en zijn vriendin Lore worden opgepakt door de politie. Bert en Yasmine krijgen een discussie over haar bloemenwinkel. Wim moet morgen naar de politierechtbank gaan en daar ziet hij echt tegenop. Peter geeft aan zijn moeder toe dat hij constant hoofdpijn heeft sinds hij uit de coma ontwaakt is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten