zaterdag 11 oktober 2014

Deze week in Familie!

Maandag 13 oktober 2014
Hanne en Thomas lichten hun vrienden in over hun relatie. De reacties zijn verdeeld. Cédric vertrekt voor het eerst naar het internaat. Thomas gaat op zoek naar een nieuwe schoenenontwerper en komt bij Rudi uit. Zal die de overstap naar Fashion wagen?

Dinsdag 14 oktober 2014
Liesbeth besluit Patrick en Stefanie nog niet in te lichten over haar plannen. Rudi neemt een moeilijke beslissing. Véronique heeft een lening van de bank gekregen voor de aankoop van het kantoor voor Vero Bello. Maarten krijgt een paniekaanval en denkt dat hij gek aan het worden is.

Woensdag 15 oktober 2014
Bart verzet zich tegen de relatie van Hanne en Thomas. Jan besluit ook de bomma en Albert in te lichten. Evy heeft een geheimzinnig afspraakje. Liesbeth weet haar geheim goed verborgen te houden, hoewel Patrick en Stefanie onraad ruiken. Thomas wil Anna inschakelen om zijn grootmoeder Isabelle op te sporen.

Donderdag 16 oktober 2014
Jan en Rita komen te weten wie de mysterieuze mevrouw Delcourt is. Maarten krijgt extra medicatie voorgeschreven om zijn nachtmerries in te dijken. Wanneer hij 's nachts het huis verlaat, laat hij echter onbewust de kleine Arthur onbewaakt achter.

Vrijdag 17 oktober 2014
Patrick is bang dat de plannen van Liesbeth haar relatie met Benny in het gedrang zullen brengen. Niko gaat langs bij Maarten en ziet dat zijn vriend het moeilijk heeft. June komt te weten dat Fashion ook schoenen gaat ontwerpen.


Elke werkdag na het nieuws van 13h kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen!


Maandag 13 oktober 2014
Maarten neemt het Bjorn kwalijk dat hij tot nu verzwegen heeft dat hij de hulpkok van Caro is. Bart is niet happy wanneer hij oog in oog staat met Christel. Leen is er niet uit of Paul voor haar of voor zijn vrouw is teruggekomen uit Zweden. Linda moet Francine oppeppen. Zij kampt met een schuldgevoel omdat ze Miel naar een instelling heeft gebracht. Mieke moet haar dossier van de bioboerderij voorleggen aan het OCMW en ze heeft het gevoel dat ze een examen moet afleggen.

Dinsdag 14 oktober 2014
Veerle vindt het leven niet langer de moeite waard en ze neemt het woord euthanasie in de mond. Gaston hoopt van harte dat Mieke een goeie beurt heeft gemaakt met haar voorstel om samen met langdurig werklozen een bioboerderij uit de grond te stampen. Bjorn heeft slecht nieuws voor Wim, maar de politie nog veel slechter. Mario zoekt toenadering tot Véronique.

Woensdag 15 oktober 2014
Mieke is kwaad op Wim omdat hij valse verklaringen heeft afgelegd, waardoor hij twee weken zijn rijbewijs kwijt is. In tegenstelling tot Pierrot, Leen en Evy lijkt het Maarten niet te raken dat Veerle euthanasie wil plegen. De teruggevonden trouwring van Mario is de aanleiding van een nieuwe ruzie met Véronique. Francine kampt nog altijd met een schuldgevoel omdat ze Miel in een instelling heeft ondergebracht.

Donderdag 16 oktober 2014
Veerle dringt bij dokter Jacobs aan om haar wens voor euthanasie in te willigen. Peter confronteert Bert met het krantenartikel van het wijkcomité en hij dringt aan om een vredevolle oplossing te zoeken. Francine en Linda bezoeken Miel in de instelling. Marie-Rose is geïrriteerd wanneer Mathias haar thuis opzoekt. Bart spreekt harde taal tegen Peter over zijn professionele toekomst.

Vrijdag 17 oktober 2014
Mieke is kwaad omdat haar voorstel om een bioboerderij te runnen met langdurig werklozen afgewezen is. Commissaris De Vos en inspecteur Bosman hebben voor Suzy goed en slecht nieuws in verband met Pim. Het stoort Trudy en Mario dat Véronique tijdens de interviews alle aandacht opeist. Mathias geeft aan Marie-Rose toe dat hij op meer hoopt dan vriendschap. Veerle vraagt opnieuw aan Bjorn om haar niet meer te bezoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten