zaterdag 20 september 2014

Deze week in Familie!

Maandag 22 september 2014
Het geduld van de terroristen raakt op. Maarten moet beslissen of hij ingaat op hun eisen om Roos vrij te krijgen. Hij komt voor een verscheurende keuze te staan. Trudy heeft haar bedenkingen bij de strategie die Peter volgt bij Fashion. Evy besluit een herfstbarbecue te organiseren.

Dinsdag 23 september 2014

De kloof tussen Véronique en Céric wordt alsmaar groter. Mathias wordt nog steeds achtervolgd, maar durft Marie-Rose de waarheid niet op te biechten. Thomas hakt een belangrijke knoop door: kiest hij voor Fashion of voor Vero Bello?

Woensdag 24 september 2014

Faroud is zwaar onder de indruk van wat er zich in het winkelcentrum heeft afgespeeld. Hij heeft een openhartig gesprek met Leen. Véroniques restylingsactie zint Peter niet. Hanne voelt zich ongemakkelijk bij de avances van Thomas. De situatie tussen Véronique en Cédric gaat van kwaad naar erger.

Donderdag 25 september 2014

Bart heeft een bijzonder moeilijk gesprek met zijn vader. Ook Leen heeft het niet makkelijk. Niko organiseert een brainstorm voor zijn huwelijk met Mieke. Evy maakt zich zorgen over Andreas' nieuw aanstormend talent Vanessa. Ze probeert haar jaloezie te onderdrukken. Liesbeth is blij met de steun van Benny en bedankt hem op een bijzondere manier. Mathias heeft een stalker.

Vrijdag 26 september 2014

Bart krijgt te horen dat hij niet meer welkom is bij Maarten en is er het hart van in. Maarten zelf kan de hele affaire niet zomaar in de doofpot steken en besluit een journalist te contacteren. Marie-Rose krijgt van de bomma de opdracht om terug vrede in de familie te brengen. Ze besluit een etentje met Véronique en Peter te organiseren.


Elke werkdag kan je na het nieuws van 13:00 kijken naar de herhaling van een oud seizoen!

Maandag 22 september 2014

Bart voelt zich in zijn element als huisman. Suzy wil van Pim weten wat hij over haar verteld heeft tegen de sociaal assistente. Hun discussie zet vooral Véronique aan het denken. Peter kan zich niet herinneren wat er de avond van het ongeval is gebeurd. Zijn geheugenverlies plaatst Trudy voor een groot dilemma. Maarten is bereid om Bjorn rijles te geven. Bert krijgt een e-mail waar hij niet goed van is.

Dinsdag 23 september 2014

Bert confronteert Yasmine met haar leugen. Jan is bereid om Bjorn met de wagen te leren rijden. Marie-Rose moet terug met Véronique onderhandelen over de fusie. Miel is kwaad omdat Francine hem naar een instelling wil sturen. Jens wil koste wat het kost een creatie ontwerpen die Mario goed vindt. Leen gaat terug met Caro praten over de breuk met Maarten.

Woensdag 24 september 2014

Maarten vertelt eindelijk aan Caro wat hem dwars zit. Marie-Rose verheugt zich op het etentje met Mathias. Bert verplicht Yasmine om pooier Gino te bellen. Bjorn kijkt uit naar zijn eerste rijles met Jan. Brenda wil de echte reden weten van Barts beslissing om huisman te worden. Suzy weet niet hoe ze het probleem met Pim moet aanpakken en ze gaat uithuilen bij Els.

Donderdag 25 september 2014

Maarten is slecht gezind want iedereen zit hem op zijn huid omdat hij zich niet verzoent met Caro. Dimi moet opnieuw in het ziekenhuis worden opgenomen. Jens staat er op om Véronique te vergezellen naar de vergadering met Marie-Rose. Bart bekent aan zijn schoonbroer Wim dat hij zich verveelt. Peter mag eindelijk het ziekenhuis verlaten.

Vrijdag 26 september 2014

Suzy heeft het er moeilijk mee dat Pim zich wil laten ontvoogden en ze stort haar hart uit bij Peter. Hij is uit het ziekenhuis ontslagen, maar moet nog veel rusten. Bjorn heeft het zich al beklaagd dat hij met Jan leert autorijden. Wim vermoedt dat het een overhaaste beslissing was van Bart om huisman te worden. Bert gaat met pooier Gino onderhandelen over Yasmine. Véronique en Trudy bundelen de krachten om de pers te motiveren naar de modeshow te komen. Leen, Evy en Pierrot trekken in hun kot in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten