maandag 15 september 2014

Deze week in Familie!

Maandag 15 september 2014
Patrick keert terug uit Frankrijk en kampt met schuldgevoelens. Linda is bloednerveus voor de nakende première: ze kent haar teksten niet en loopt de hele dag te oefenen. Maarten is het vertrouwen in zijn broer Bart helemaal kwijt. Mathias probeert te skypen met Agnes.

Dinsdag 16 september 2014
Martijn maakt iedereen zenuwachtig op de repetities voor de musical. Linda trekt haar stoute schoenen aan en maakt hem duidelijk dat het zo niet verder kan. Faroud maakt zich zorgen over de veiligheid van Maarten. Rita kan Cédric overtuigen om zijn huiswerk te maken, tot Véronique roet in het eten gooit.

Woensdag 17 september 2014
Bart ziet geen andere uitweg dan te liegen tegen de familie over Maartens verdwijning. Linda ziet het niet zitten om te repeteren en vraagt Maud om haar te vervangen. Mathias heeft een verrassend gesprek via skype. Het nieuws dat Marie-Rose voor Vero Bello werkt, slaat bij Peter in als een bom.

Donderdag 18 september 2014
Maarten is nog steeds spoorloos. Jan begrijpt niet dat de politie hem niet kan opsporen. Leen probeert haar vader gerust te stellen. Véronique beseft dat ze niet genoeg tijd heeft voor Cédric. Ondertussen gaat Peter meer dan ooit de strijd aan met Vero Bello.

Vrijdag 19 september 2014
Linda maakt zich klaar voor de grote musicalpremière. De zenuwen gieren haar door het lijf. Benny heeft alles in gereedheid gebracht voor de thuiskomst van Liesbeth. Véronique vraagt zich af waarom Cédric zo opstandig is tegen haar. Marie-Rose gaat met Peter praten. Mathias heeft een geheimzinnig afspraakje.


Elke werkdag na het nieuws van 13h kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen

Maandag 15 september 2014
Bert gelooft niet dat Yasmine gisteren is gaan eten met een vriendin en hij schakelt een privé-detective in. Mario loopt op wolkjes omdat Véronique bereid is om hun zoontje zijn familienaam te geven. Suzy moet met Pim naar de vrederechter om het voogdijschap te regelen. Brenda is van mening dat de bezoekjes van Jelle bij de psychiater al resultaat hebben. Bart is achterdochtig omdat Bert niets wil zeggen over zijn vergadering met Lisette Van Striel.

Dinsdag 16 september 2014
Marie-Rose is gisteren opnieuw niet gaan eten met Mathias. Voor Trudy is dit het bewijs dat haar schoonmoeder aan bindingsangst lijdt. Rita wordt knettergek van Dimi, die sinds hij zijn been gebroken heeft niets anders doet dan bevelen uitdelen. Hanneke maakt zich zorgen over haar moeder en ze vraagt raad aan Wim. Mario is woedend omdat Pim door Véronique op dezelfde manier wordt behandeld als hem. Bert twijfelt of het wel verstandig is om zijn aandelen aan Lisette Van Striel te verkopen.

Woensdag 17 september 2014
Bjorn vindt het verschrikkelijk dat Veerle haar oude spirit kwijt is sinds ze verlamd is en hij wou dat hij meer voor haar kon doen. Linda vreest dat er een haar in de boter zit tussen Caro en Maarten en ze polst bij Bjorn of hij meer weet. Mieke confronteert Brenda met het bewijs dat ze kalmeerpillen neemt. Bij Linea Veronica staan ontwerpers Mario en Jens lijnrecht tegenover mekaar en ook tussen Véronique en Marie-Rose vallen er harde woorden.

Donderdag 18 september 2014
De toestand van Peter is opnieuw verslechterd, maar dat weerhoudt Bart er niet van om in diens ziekenhuiskamer te discussiëren met Bert. Dimi is eindelijk verlost van zijn krukken en hij vliegt er weer in. Bart vindt in de handtas van Brenda een doosje kalmeerpillen en hij gaat de confrontatie aan. Suzy is bloednerveus voor haar gesprek met de sociaal assistente, die gestuurd is door de vrederechter. Lode en Rudolf zijn de eerste bezoekers die Veerle aan het lachen brengen.

Vrijdag 19 september 2014
Jan is er niet over te spreken dat zijn oudste zoon tijdskrediet neemt, maar Brenda en de kinderen zijn blij. Trudy is tegelijkertijd opgelucht en bang nu Peter uit de coma is ontwaakt. Ook Mario weet niet wat hij tegen Peter moet zeggen. Miel is opnieuw weggelopen. Pierrot, Evy en Leen willen weten hoe het nu zit tussen Maarten en Caro en ze gaan met hun drieën in haar restaurant eten. Bjorn legt zijn theoretisch rijexamen af.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten