zaterdag 8 november 2014

Deze week in Familie!

Maandag 10 november 2014
Véronique krijgt van Marie-Rose te horen dat Peter een Foodbar-keten wil uitbouwen. Dat nieuws lijkt haar niet te deren, maar schijn bedriegt. Niko vindt dat Guido meer energie moet steken in zijn relatie met Charlotte. Floor heeft een shoot geregeld, maar die draait anders uit dan gehoopt. Rudi stelt zich vragen bij de praktijken van Jurgen.

Dinsdag 11 november 2014
Guido heeft een openhartig gesprek met Niko. Zjef gaat voluit voor zijn master in de economie en wordt gesteund door Rudi. Liesbeth plant een taalbad in de Bourgogne bij Agnes. Benny en Patrick willen haar graag vergezellen. June schakelt Floor in voor een volgende zet naar Peter toe.

Woensdag 12 november 2014
Menno wordt ondervraagd door de politie, maar ontkent alle beschuldigingen. Liesbeth trekt naar Frankrijk voor haar taalbad. Niko kan Guido overtuigen om Charlotte te verrassen in Leuven. Zijn uitje dreigt echter in het water te vallen... Thomas ergert zich aan Peters gedrag en wil op eigen houtje beslissingen nemen in het Airfree-dossier.

Donderdag 13 november 2014
Het huishouden bij Benny draait vierkant na het vertrek van Liesbeth. Hij denk echter dé oplossing gevonden te hebben: een tweedehands vaatwasser. Maarten besluit bij te springen in de Foodbar, tot blijdschap van Zjef. Jurgen schakelt Niko's hulp in bij de aankoop van een huis. Jan en Rita krijgen schokkend nieuws te horen.

Vrijdag 14 november 2014
Peter lijkt zich te hebben herpakt, tot Floor hem uitnodigt op een belangrijke receptie. Rita is helemaal ondersteboven van het nieuws dat ze te horen heeft gekregen. Niko maakt kennis met Bodé, een jonge arbeider op de werf van Jurgen. Véronique krijgt geen lening van de bank en wil dat Marie-Rose een hypotheek neemt op haar huis. Thomas neemt een belangrijke beslissing.

Elke werkdag na het nieuws van 13h kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen!
Maandag 10 november 2014
Dimi kan het niet meer opbrengen om zich op het wereldrecord frieten bakken te storten. Gaston zet zijn zoon onder druk om met Mieke te praten. Bert kan het niet laten om zich met de bloemenzaak van Yasmine te bemoeien. Brenda herinnert Bart aan zijn belofte om tot het einde van de week thuis te blijven. Mathias stort tijdens een lunch zijn hart uit bij Trudy.

Dinsdag 11 november 2014
Bjorn krijgt hulp uit verschillende hoeken voor zijn recordpoging frietjes bakken. Zelfs de bomma en Albert zetten zich in aan het schillen. In de keuken van Bart zorgt de spinazie voor frustratie, vooral dan bij de jonge huishoudster Lies. Peter wil niets liever dan terug aan het werk gaan, maar zijn concentratieproblemen spelen hem nog altijd parten. Het stoort Bert dat Yasmine zonder zijn hulp haar online bloemenzaak verder uitbouwt.

Woensdag 12 november 2014
Het elektriciteitsnetwerk in het café van Dimi is niet voorzien op verschillende friteuses, die tegelijkertijd aangezet worden. Bjorn ziet door deze tegenslag de recordpoging niet meer zitten, maar Wim brengt net op tijd redding. Gelukkig maar, want alle vrienden en bekenden zakken massaal naar het café af om een pakje frieten te eten. Ook Dimi doet goed zijn best, met als gevolg dat hij in het ziekenhuis belandt. Yasmine vertikt het om nogmaals de hulp van Bert te vragen en ze stapt met haar computerprobleem naar Bart.

Donderdag 13 november 2014
De wereldrecordpoging frieten bakken heeft zijn sporen nagelaten in het café van Dimi. Hij ziet er tegenop om de rommel op te ruimen, maar dat is buiten Bjorn en zijn vrienden gerekend. Voor Pim is het grote moment van zijn vertrek naar Limburg aangebroken. Suzy houdt zich sterk, maar ze is bang dat hij het in zijn eentje niet zal redden. Bjorn en Maarten brengen bij Veerle verslag uit over hun frietfestijn.

Vrijdag 14 november 2014

Bart gaat vandaag terug aan de slag bij Van den Bossche Electronics en dit betekent dat Lies het huishouden alleen moet beredderen. Brenda kan niet verstoppen dat ze er geen vertrouwen in heeft. Leen weet niet hoe ze aan Bjorn moet vertellen dat ze Veerles verzoekschrift tot euthanasie heeft geschreven. Bert heeft met meneer Daelemans van de dienst waterlopen een belangrijke vergadering over de aanleg van de nieuwe weg. Els wil het cateringcontract met Van den Bossche Electronics herbekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten