zaterdag 29 november 2014

Deze week in Familie!

Maandag 1 december 2014
Leen en Arthur lopen gevaar door een misgelopen operatie van Faroud. Leen blijft achter met veel vragen, maar krijgt geen antwoorden. Niko maakt zich zorgen over zijn huwelijk, dat steeds dichterbij komt. Hij beschikt over te weinig financiële middelen om zijn grootse plannen uit te voeren en lucht zijn hart bij Rita. Liesbeth maakt plannen om Arno een warme en gezellige thuiskomst te geven. Peter belandt opnieuw in het oog van een mediastorm.

Dinsdag 2 december 2014
Bart maakt Faroud duidelijk dat hij open kaart moet spelen met Leen. Zijzelf maakt zich zorgen over haar toekomst. Mieke is gefrustreerd omdat ze nog steeds niets weet over haar huwelijk. Niko en de vrienden blijven de lippen echter stijf op elkaar houden. Stefanie en Thomas ontdekken op Facebook een haatpagina tegen Peter.

Woensdag 3 december 2014
Benny heeft zijn twijfels bij de verrassing van Arno. Maarten raadt Leen aan geen overhaaste beslissingen te nemen. Mathias wil de krachten bundelen met Patrick om samen ten strijde te trekken tegen de GAS-boetes. Patrick neemt deze opdracht echter iets te letterlijk. Marie-Rose heeft schokkend nieuws voor Véronique.

Donderdag 4 december 2014
Niko schakelt de hulp van Hanne in om de nieuwsgierige Mieke op stang te jagen. Rudi spoort Zjef aan om zijn geldproblemen aan te pakken. Peter ontdekt de haatpagina op Facebook. Rita raadpleegt Leen en krijgt te horen wat de oorzaak van haar klachten is. Leen zelf krijgt van Bart nieuws te horen waar ze het emotioneel moeilijk mee heeft.

Vrijdag 5 december 2014
Peter legt het bij met Louise en besluit samen met Mathias en Thomas om een persconferentie te organiseren. Hanne komt tussen twee vuren te zitten. Zjef denkt een oplossing te hebben voor zijn geldproblemen. Véronique ziet een mogelijkheid om June uit te kopen.

Elke werkdag na het nieuws van 13h kan je kijken naar een herhaling van een oud seizoen!

Maandag 1 december 2014
Linda kan Jan niet aan het verstand brengen dat haar telefoontjes met William onschuldig zijn. Ook tussen Mieke en Wim zitten er verschillende haren in de boter. Bjorn houdt zijn belofte aan Veerle en hij gaat met haar moeder praten. Caro wil van Maarten weten hoe hij hun toekomst ziet. Véronique wil van het confectiecontract met China af. Evy houdt zielsveel van Pierrot, maar toch ergert ze zich aan zijn saaiheid.

Dinsdag 2 december 2014
Jan, Bart en Wim beklagen zich in het café van Dimi over hun vrouwen. Maarten kan het niet hebben dat Bjorn complimentjes krijgt van Caro en hij reageert zeer kinderachtig. Peter gaat terug aan het werk bij Van den Bossche Electronics en hij krijgt meteen een klaagzang van Bart over zich heen. Jan betrapt Linda terwijl ze opnieuw aan het bellen is met William.

Woensdag 3 december 2014
Jan logeert nog altijd in de kamer boven het café van Dimi. Véronique wil niet dat haar moeder met Mathias op prospectie gaat naar Bulgarije en ze trekt de zakenreis naar zich toe. Els en Frank bereiden in de keuken van Suzy de lunch voor Van den Bossche Electronics, want in De Lork is er geen stroom. Pierrot bruist van de ideeën voor het buurthuis. Het zint Anna niet dat Albert een vergadering heeft met zijn penningmeester, Yvonne. De samenwerking tussen Bart en Patrick loopt nog steeds niet van een leien dakje.

Donderdag 4 december 2014
Pierrot zit er mee dat Evy hem steeds vaker een saaie kerel noemt en hij maakt zich zorgen over hun relatie. Els verliest uren om de elektriciteitsproblemen in De Lork opgelost te krijgen. Véronique heeft een lunchafspraak met Mathias. Anna moet haar middagdutje overslaan omdat Albert een bestuursvergadering in de woonkamer houdt. Maarten vertelt aan Caro dat hij niet gevangen wil zitten in een relatie. De ouders van Veerle zijn bereid om van het kortgeding af te zien, maar ze stellen wel een belangrijke voorwaarde.

Vrijdag 5 december 2014
Veerle heeft een goed gevoel bij het kortgeding, zeker nu Bjorn haar steunt. Maar dat is buiten de nieuwste zet van haar vader gerekend. Jan probeert Shirley te charmeren nu hij niet meer met Linda onder hetzelfde dak woont. De elektriciteitsproblemen in De Lork zijn nog altijd niet opgelost. Mieke en Linda storten bij mekaar hun hart uit over hun mannen. Bart blijft van mening dat de nieuwe verkoper, Patrick, vooral voor miserie zal zorgen. Bij Peter vindt hij echter geen gehoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten