zaterdag 6 december 2014

Deze week in Familie!

Maandag 8 december 2014
Liesbeth is zes weken buiten strijd na haar ongelukkige val. Dit tot ongenoegen van Zjef, die van Thomas te horen krijgt dat er geen permanente vervanging komt in de Foodbar. Ondertussen bereidt Thomas samen met Peter de grote persconferentie van woensdag voor. Mathias en Patrick geven hun strijd tegen de GAS-boetes nog niet op en schrijven een gezamenlijke brief naar de burgemeester. Kobe weet Guido te overhalen een proefritje te maken met de wagen.

Dinsdag 9 december 2014
Niko en de vrienden willen er alles aan doen om Bodé in België te houden, maar de situatie lijkt uitzichtloos. Floor probeert bij Stefanie te achterhalen wat Peter precies zal zeggen tijdens de persconferentie van morgen. Jan vraagt Rita om te investeren in een nieuw terras. Guido komt in nauwe schoentjes te zitten.

Woensdag 10 december 2014
Peter maakt zich klaar voor de persconferentie en hij krijgt daarbij steun van Thomas. Het duurt echter niet lang vooraleer Peter een nieuwe klap moet verwerken. Arno springt bij in de Foodbar, maar hij lijkt er niet veel aanleg voor te hebben. Anna wil dat Jan opnieuw een kerstdiner organiseert in het café. Die staat daar echter niet voor te springen.

Donderdag 11 december 2014
Niko is er niet in geslaagd Bodé op te sporen, en hij hervat zijn zoektocht de volgende dag. Thomas broedt op een idee om hem te helpen. Guido probeert zich te focussen op zijn examens, maar zit met zijn gedachten elders. Het bezwarende krantenartikel over Peter slaat bij Marie-Rose in als een bom.

Vrijdag 12 december 2014
Zjef lijkt bijwerkingen te ondervinden van zijn medische behandeling. Rudi is overbezorgd. Hanne lucht bij Stefanie haar hart over haar relatie met Thomas. Leen krijgt het moeilijk wanneer ze Arthur ziet spelen met de knuffel die hij van Faroud heeft gekregen. June schakelt Véronique in bij een betaling aan Floor.

Elke werkdag na het nieuws van 13h kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen.
Maandag 8 december 2014
Shirley is niet gediend met de aandacht die ze van Jan krijgt en ze vertelt Rob dat ze officieel klacht wil indienen. Leen spreekt harde taal tegen Veerle om haar te overtuigen de hongerstaking te stoppen. Yvonne polst bij Albert of hij zonder Anna wil meegaan naar Reims. Linda gelooft niet meer dat haar huwelijk nog toekomst heeft. Bert praat met Peter over de avond van het ongeluk.

Dinsdag 9 december 2014
Trudy biecht aan Peter op dat ze maanden geleden een verhouding heeft gehad. Ze verzekert hem dat ze de avond van het ongeval voor hem heeft gekozen, maar Peter heeft moeite om dat te geloven. Bert kaart bij Yasmine het draagmoederschap terug aan. Caro is het kinderachtigegedrag van Maarten beu. Mieke bespreekt met haar broer de huwelijksproblemen van hun vader.

Woensdag 10 december 2014
Peter heeft besloten om bij zijn gezin te blijven, maar dat neemt niet weg dat hij het heel moeilijk heeft met de misstap van Trudy. Shirley hoopt dat Jan zich snel met Linda verzoent, want ze is zijn avances beu. Véronique en Mathias vertrekken op zakenreis. Het staat Anna niet aan dat Albert en Yvonne samen het Sinterklaasfeest organiseren. Pierrot lanceert tientallen ideeën.

Donderdag 11 december 2014
Bert dringt bij zijn vriendin aan om Veerle te verdedigen in de rechtbank. Yasmine twijfelt echter. Linda vertelt aan haar schoonmoeder dat Jan sinds vorige week boven het café van Dimi woont. Dokter Jacobs hoopt op een nieuwe kans van Leen, maar zij houdt de boot af. Gaston heeft ontdekt dat er geld uit de kassa van het buurthuis is genomen. Trudy krijgt het niet tegen Peter gezegd dat ze een verhouding heeft gehad met Mario.

Vrijdag 12 december 2014
Mario heeft het grote en moeilijke gesprek met Peter, met alle gevolgen van dien. Yasmine twijfelt of ze terug in de advocatuur wil stappen, maar ze wil wel Veerle ontmoeten. Gaston vraagt aan Sonja of ze gisteren geld heeft genomen uit de kassa van het buurthuis. Anna roept haar zoon Jan op het matje. Bart zoekt nog altijd een huishoudster en Rita krijgt slecht nieuws van haar huisbaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten